Forum » Pomoč in nasveti » Galaxy Tab 3 Težava
Galaxy Tab 3 Težava
zanhor2 ::
Pozdravljeni,
Pred kratkim sem kupil Samsung Galaxy Tab 3 10.1. Tablica je super deluje tekoče itd.
A težava je da ko sem v chromu ali katerem drugem browserju in pritisnem home button rabi eno 10 sekund da preklopi na home screen. V nastavitvah sem disablal s voice home button double click.
Prosim za pomoč in lp
Pred kratkim sem kupil Samsung Galaxy Tab 3 10.1. Tablica je super deluje tekoče itd.
A težava je da ko sem v chromu ali katerem drugem browserju in pritisnem home button rabi eno 10 sekund da preklopi na home screen. V nastavitvah sem disablal s voice home button double click.
Prosim za pomoč in lp
i7 860 | GTX 650 |8GB RAM | 1,5 TB HDD | 120gb SSD | Win8.1 Pro 64-bit
Šolar ::
Meni deluje zelo hitro ta home button
Probaj pobrisat zgodovino pa to in pol probej, drugače pa nastavitve
Probaj pobrisat zgodovino pa to in pol probej, drugače pa nastavitve
XĐĐĐ
minkye ::
Pozdravljeni!
Tablica mi je delovala nekaj mesecev brez kakršnegakoli problema, dokler nisem ponesreči počil stekelca, ki prekriva ekran. Sedaj sicer čakam na novo stekelce, vmes se pa "matram" uporabljati tablico. Problem je, da se mi tablica kdaj pa kdaj ob kakem čudnem stiku kar izklopi. Včasih, če se rahlo zatrese, včasih tudi če je na mizi, pa pritisneš na rob zaslona ... Skratka ... Mislite, da je možno, da se mi je kontakt za baterijo zrahljal, ali je mogoče da zato, ker ni več steklca, postaja ohišje preveč fleksibilno, ali ima to za opraviti s kakimi razelektritvami ipd.?
Hvala za odgovor in Lp
Tablica mi je delovala nekaj mesecev brez kakršnegakoli problema, dokler nisem ponesreči počil stekelca, ki prekriva ekran. Sedaj sicer čakam na novo stekelce, vmes se pa "matram" uporabljati tablico. Problem je, da se mi tablica kdaj pa kdaj ob kakem čudnem stiku kar izklopi. Včasih, če se rahlo zatrese, včasih tudi če je na mizi, pa pritisneš na rob zaslona ... Skratka ... Mislite, da je možno, da se mi je kontakt za baterijo zrahljal, ali je mogoče da zato, ker ni več steklca, postaja ohišje preveč fleksibilno, ali ima to za opraviti s kakimi razelektritvami ipd.?
Hvala za odgovor in Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razvoj aplikacije za oddaljeno naročanje preko tablicOddelek: Programiranje | 2644 (1995) | Ales |
» | Smartphone with hardware home buttonOddelek: Mobilne tehnologije | 2623 (2088) | Ashrack |
» | Prehod iz Androida na iOS, mnenja za in proti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 37886 (33214) | klinker |
» | Googlov novi telefon razprodan v minutah po odprtju trgovin (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 26662 (20643) | dejanslo |
» | Samsung galaxy note BRICKOddelek: Mobilne tehnologije | 3834 (3321) | CaqKa |