Forum » Pomoč in nasveti » Problem z CD-RW
Problem z CD-RW
Davidoff ::
Pozdravljeni!
Imam en problem in sicer mi nagaja moj rekorder LG GCE-8481B. Problem pa je ta da ce dam pect 80min CD pri 48x hitrosti, traja pecenje 6+ min. To pa po moje ni normalno. Na zacetku pecenja(prvih 10%)se slisi kot da se bi hotel rekorder dvignit pol pa se ustavi in tiho pocasi pece naprej. V glavnem prvih 10% naredi zelo hitro. Firmware rekorderja je 1.03, prenos pa je tudi nastavljen na Utra DMA Mode2 in ne PIO. Racunalo pa Athlon2100, 256Ram, 60G disk...
Recorder je nastavljen na MASTER na drugem IDE kanalu...Ze vnaprej se zahvaljujem za pomoc!
Imam en problem in sicer mi nagaja moj rekorder LG GCE-8481B. Problem pa je ta da ce dam pect 80min CD pri 48x hitrosti, traja pecenje 6+ min. To pa po moje ni normalno. Na zacetku pecenja(prvih 10%)se slisi kot da se bi hotel rekorder dvignit pol pa se ustavi in tiho pocasi pece naprej. V glavnem prvih 10% naredi zelo hitro. Firmware rekorderja je 1.03, prenos pa je tudi nastavljen na Utra DMA Mode2 in ne PIO. Racunalo pa Athlon2100, 256Ram, 60G disk...
Recorder je nastavljen na MASTER na drugem IDE kanalu...Ze vnaprej se zahvaljujem za pomoc!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pekač peče preveč časa v idluOddelek: Strojna oprema | 875 (793) | BB4l |
» | Problem Alcohol 120%Oddelek: Programska oprema | 985 (837) | Senzacionale |
» | Plextor PlexWriter PremiumOddelek: Kaj kupiti | 1231 (1014) | Gost |
» | Kateri cd rekorderOddelek: Kaj kupiti | 1590 (1381) | Gejmer |
» | peka na 800 MB CDjeOddelek: Pomoč in nasveti | 964 (753) | Flash |