Forum » Pomoč in nasveti » Acer Travelmate 5335 se ne prižge
Acer Travelmate 5335 se ne prižge
ttommy ::
Sem dobil omenjeni prenosnik in se noče prižgati. Ob ritisku na gumb za vklop se ne zgodi nič, niti ventilatorji se ne zaženejo. Na njem gori samo modra opozorilna lučka na indikatorju za baterijo. Če napajalni kabel ni priključen pa ne sveti nič. Ko pa priključim napajalni kabel, za trenutek zasveti oranžna lučka, nato se pa prižge in konstantno gori modra. Poskusil sem že odklopiti kabel, odstraniti baterijo nato pa sem gumb za vklop držal 45 sekund ter ga naslednjih 45 sekund še pritiskal. Nič ne pomaga. Mi lahko kdo pove kaj je narobe?
Gamer
Frenckie ::
A so res Acer-ji prav mahnjeni na take okvare.
Imam Acer Aspire 7520, pa ima podobno okvaro. Priključen na napajanje lepo polni baterijo. Vklopiti ga pa ni mogoče, ker je odletel čip na osnovni plošči.
Imam Acer Aspire 7520, pa ima podobno okvaro. Priključen na napajanje lepo polni baterijo. Vklopiti ga pa ni mogoče, ker je odletel čip na osnovni plošči.
Frenckie ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP ProBook 4710s problem!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3448 (2417) | matobeli |
» | thinkpad r61Oddelek: Pomoč in nasveti | 821 (747) | kixs |
» | Razstavljeno: Nadomestne tipke za LCD monitorOddelek: Pomoč in nasveti | 3730 (3317) | SkyEye90 |
» | acer ne prižgeOddelek: Strojna oprema | 765 (655) | #000000 |
» | GeForce 8400M G - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2551 (2428) | melan |