Forum » Pomoč in nasveti » remote desktop Galaxy S4 Android
remote desktop Galaxy S4 Android
Marilyn ::
živjo,
včeraj sem si razbil Galaxy S4 pa me zanima če se da kako vstopiti oz videti namizje Androida na PCju. Poznam vsa gesla tako da bi ga vsaj raje uporabil kot kamero itd. Ga imam naštimanega, da se oglaša "tel je ukraden" ko ga vžgem, rad bi vpisal geslo da preneha pa seveda ne vidim kje tipkam. Malo komplicirano vse skupaj, ampak mislim da se da rešiti. Kakšen nasvet?
včeraj sem si razbil Galaxy S4 pa me zanima če se da kako vstopiti oz videti namizje Androida na PCju. Poznam vsa gesla tako da bi ga vsaj raje uporabil kot kamero itd. Ga imam naštimanega, da se oglaša "tel je ukraden" ko ga vžgem, rad bi vpisal geslo da preneha pa seveda ne vidim kje tipkam. Malo komplicirano vse skupaj, ampak mislim da se da rešiti. Kakšen nasvet?
Marilyn ::
. najprej bom probal preko OTG , s tipkovnico vpisat geslo...in nato bom preko HDMI out, na TV gledal na zaslon. kakšna boljša ideja? :-)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Paypal - vdor v račun - pomoč!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 10095 (6465) | Ales |
» | [c#] program za kodiranje besedil, gesel,...Oddelek: Programiranje | 2822 (2434) | LightBit |
» | Autofill Siol mailOddelek: Omrežja in internet | 2574 (2282) | bosmla |
» | Ubuntu pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1744 (1465) | dux |
» | Varnost Wi-fi omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 2291 (1879) | root987 |