Forum » Zvok in slika » Kateri program za izenačevanje glasnosti MP3jev?
Kateri program za izenačevanje glasnosti MP3jev?
T_F_7 ::
Recimo da imam en kup mp3 komadov, ki imajo različne glasnosti. Potrebujem program, ki upošteva določen spisek mp3jev in izenači njihovo glasnost, tako da pri poslušanju ni potrebno spreminjati glasnosti za vsak komad.
Sprobal sem tole: How to normalize your MP3 volume levels (the right way) with MP3Gain pa nekako nisem zadovoljen.
Kakšna druga opcija, ki porihta stvari kot se šika?
Sprobal sem tole: How to normalize your MP3 volume levels (the right way) with MP3Gain pa nekako nisem zadovoljen.
Ozric ::
Odvisno od predvajalnika; v Winampu je stvar zelo preprosta - playback > replay gain > amplification :normalize.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ozric ()
multiscan ::
Recimo da imam en kup mp3 komadov, ki imajo različne glasnosti. Potrebujem program, ki upošteva določen spisek mp3jev in izenači njihovo glasnost, tako da pri poslušanju ni potrebno spreminjati glasnosti za vsak komad.
kja pa ti ne diši pri mp3gain?
Meni se zdi, da deluje odlično, res pa je da fajlov, ki so označeni "read only" noče popravit.
Naštimam pa ga na 89dB in klik....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Audio snemanje - vendo enak nivo glasnosti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 944 (727) | AnotherMe |
» | mp3-povečava zvokaOddelek: Pomoč in nasveti | 1783 (1604) | ST-777 |
» | [Hi-Fi] Glasnost izhoda na zvočni karticiOddelek: Zvok in slika | 1737 (1654) | mte |
» | MP3 zvok.Oddelek: Zvok in slika | 1351 (1247) | roli |
» | različna jakost zvoka mp3Oddelek: Zvok in slika | 1724 (1627) | krho |