Forum » Zvok in slika » plug and play naprava problem
plug and play naprava problem
dj928 ::
zivjo :)
imam problem in sicer windows 7 mi ne zazna naprave. Napravo normalno priključim v usb vhod, lučke na napravi se prižgejo, samo kasneje mi pa napiše
Po tem obvestilu sem probal kar nekaj stvari npr. resetiral sem računalnik in ponovil postopek priključitve, napravo sem prikljućil v vse možne usb vhode. Z napravo ni nič narobe, ker mi je na prenosniku delovala normalno, problem je na namiznem računalniku.
imam problem in sicer windows 7 mi ne zazna naprave. Napravo normalno priključim v usb vhod, lučke na napravi se prižgejo, samo kasneje mi pa napiše
Po tem obvestilu sem probal kar nekaj stvari npr. resetiral sem računalnik in ponovil postopek priključitve, napravo sem prikljućil v vse možne usb vhode. Z napravo ni nič narobe, ker mi je na prenosniku delovala normalno, problem je na namiznem računalniku.
- spremenilo: dj928 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Unigine Heaven 4.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 44491 (29897) | barocco |
» | nvidia gtx 750 (ti) 2 monitorja,na drugem ni slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 2229 (2047) | Senitel |
» | WRT54GL RUTER(dostopna točka), povezava je omejenaOddelek: Pomoč in nasveti | 919 (814) | djforever |
» | Kaj je narobe z diskom?Oddelek: Strojna oprema | 3429 (2707) | Mesar |
» | Počasen internetOddelek: Pomoč in nasveti | 2392 (2124) | toxius |