» »

Življenjsko zavarovanje in motor

Življenjsko zavarovanje in motor

igor0203 ::

Pozdravljeni!

Ker sem pred kratkim kupil motor, bi se rad življenjsko zavaroval. Verjetno je tukaj kar nekaj motoristov, ki so zavarovani v primeru nesreč ipd. in me zanima kakšne oblike zavarovanj imate?
Gledal sem življenjska zavarovanja in je toliko različnih, da ne vem katero bi sploh rabil.

Lp

Aston_11 ::

AO+ za začetek (ni življenjsko).

To bi tako ali tako izbrano že v sklopu registracije.

fosil ::

Za primere nesreč se običajno sklene nezgodno zavarovanje, ki je cenejše od življenjskega. Življenjsko pokriva še bolezni je hkrati tudi neke vrste varčevanje.
Lahko skleneš dodatno nezgodno, ko zavaruješ motor. Ali pa čisto ločeno in si zavarovan tudi ko nisi na motorju, ampak je seveda dražje.
Tako je!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fosil ()

Nezgodno torej...hvala!

Kako pa je z nezgodnimi zavarovanji v primeru npr. dirkanja na Grobniku ipd.? Je za to potrebno še kakšno dodatno zavarovanje ali nezgodno pokriva tudi to?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: igor0203 ()

St235 ::

Odvisno od police. Dostikrat nezgodno zavarovanje tega ne pokriva. Take specifike je vedno dobro preverit pri zavarovalnem agentu in v drobnem tisku.

francek1 ::

Življensko sem zavarovan pri Merkurju. Zavarovanje obsega tudi smrt v primeru bolezni. Za vsoto 50.000 € je zavarovanje okoli 50 €;mesečno. Je pa višina odvisna od tvoje starosti.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

Hvala Lakotnik! Bom preveril če sploh katero pokriva to področje

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Življenjsko zavarovanje-katero? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10026727 (5827) lolipop2
»

Zavarovanje z varčevanjem? (strani: 1 2 )

7514722 (8113) energetik
»

Poškodba glave pri nogometu

133588 (2830) Malajlo
»

Življensko zavarovanje ali kako te nategnit (strani: 1 2 )

5631203 (28546) Struklio
»

Življenjsko zavarovanje? Da, ne?

167141 (6724) jernejl

Več podobnih tem