Forum » Loža » Življenjsko zavarovanje-katero?
Življenjsko zavarovanje-katero?
lolipop2 ::
Hej!
En nasvet o vprašanje:
pri zavarovalnici Merkur imam sklenjeno neko življensko zavarovanje in pred kratkim sem od njih prejel dopis, da se opravi prilagoditev, glede na rast življenskih stroškov v Avstriji. To naj bi se naredilo vedno, ko preseže 10% rast.
Spodaj pa piše, da to prilagoditev lahko zavrnem ali ne. Prilagoditev pa je takšna, da se mi iz cca 50 poveča na 70€, Kdo ve, kaj je s tem? Je bolje pustiti ali zavrniti?
Hvala.
En nasvet o vprašanje:
pri zavarovalnici Merkur imam sklenjeno neko življensko zavarovanje in pred kratkim sem od njih prejel dopis, da se opravi prilagoditev, glede na rast življenskih stroškov v Avstriji. To naj bi se naredilo vedno, ko preseže 10% rast.
Spodaj pa piše, da to prilagoditev lahko zavrnem ali ne. Prilagoditev pa je takšna, da se mi iz cca 50 poveča na 70€, Kdo ve, kaj je s tem? Je bolje pustiti ali zavrniti?
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zavarovanje z varčevanjem? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14692 (8083) | energetik |
» | Varčevanje preko zavarovalnic in obljubeOddelek: Problemi človeštva | 2174 (1996) | lexios |
» | Življensko zavarovanje ali kako te nategnit (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 31186 (28529) | Struklio |
» | Življenjsko zavarovanje? Da, ne?Oddelek: Loža | 7137 (6720) | jernejl |
» | življensko zavarovanje... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 27250 (24418) | rh^ |