Forum » Loža » Svetovalno podjetje malim podjetjim
Svetovalno podjetje malim podjetjim
blazk ::
Pozdravljeni,
Imamo samo eno malo vprašanje, ki vam bo vzelo minutko časa, če le pozante kakšno takšno podjetje.
Potreboval bi, če mi kdo lahko predlaga kakšno podjetje, ki se ukvarja s svetovanjem podjetjim, ki so na začetku svoje poti. Imam narejen poslovni načrt in preučeno vse na tem področju in bi rad dobil mnenje kakšnega strokovnjaka.
Sem sem objavil zato, ker se mi zdi, da več glav več ve. Upam da se ne motim :)
Hvala za pomoč
Leppozdrav!
Imamo samo eno malo vprašanje, ki vam bo vzelo minutko časa, če le pozante kakšno takšno podjetje.
Potreboval bi, če mi kdo lahko predlaga kakšno podjetje, ki se ukvarja s svetovanjem podjetjim, ki so na začetku svoje poti. Imam narejen poslovni načrt in preučeno vse na tem področju in bi rad dobil mnenje kakšnega strokovnjaka.
Sem sem objavil zato, ker se mi zdi, da več glav več ve. Upam da se ne motim :)
Hvala za pomoč
Leppozdrav!
Yohan del Sud ::
Ehm, zato obstajajo taki forumi, ker če si malo podjetje na začetku poti in rabiš poslovni nasvet, potem običajno nimaš keša za firme, ki se ukvarjajo s tovrstnim svetovanjem. Si premajhna riba. Imaš preozko denarnico. Če pa imaš dovolj široko, te bodo naivca zavohali in potem raje pripravi svoj vezelin, ker njihov ne bo vračunan v ceno.
Moj nasvet. Najprej preveri na tem forumu podobne teme (jih je kar nekaj), potem odpri svojo v katerem na grobo (brez poslovnih skrivnosti) opiši svoj načrt. Na deset neuporabnih odgovorov dobiš enega uporabnega. To je to za ta denar.
Moj nasvet. Najprej preveri na tem forumu podobne teme (jih je kar nekaj), potem odpri svojo v katerem na grobo (brez poslovnih skrivnosti) opiši svoj načrt. Na deset neuporabnih odgovorov dobiš enega uporabnega. To je to za ta denar.
www.strancar.com
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Yohan del Sud ()
blazk ::
Yohan del Sud je izjavil:
Ehm, zato obstajajo taki forumi, ker če si malo podjetje na začetku poti in rabiš poslovni nasvet, potem običajno nimaš keša za firme, ki se ukvarjajo s tovrstnim svetovanjem. Si premajhna riba. Imaš preozko denarnico. Če pa imaš dovolj široko, te bodo naivca zavohali in potem raje pripravi svoj vezelin, ker njihov ne bo vračunan v ceno.
V redu, hvala za tvoj komentar. Še več takšnih komentarjev. Se zavedam tega ampak jas nepoznam slovenskih forumov ker so dobesedno na podnu, in malo kdo ve kaj govori, ampak za ta projekt nemorem spraševati na svetovnih forumih saj temelji za državo. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Popoln izbris diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1655 (1031) | radmannsdorf |
» | Mirna dejavnost in poslovni prostorOddelek: Loža | 1494 (1197) | Pina |
» | Depacco.comOddelek: Omrežja in internet | 3113 (1582) | Steinkauz |
» | Izdelava odprtega foruma podobno kot je tukajOddelek: Izdelava spletišč | 2628 (2079) | KoMar- |
» | Narediti svoj FORUM (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 5451 (4868) | bzagozen |