Forum » Slo-Tech » Osvezevanje tem in IE10, 11
Osvezevanje tem in IE10, 11
SmeskoSnezak ::
Opazam, da na razlicnih racunalnikih... ki imajo Internet Explorer 10 ali 11, ko sem na slo-techu, moram rocno vedno ctrl + F5 stisnit za vsako osvezitev slo-techa. Internet Explorer 8 in 9 pa stimata fajn.
A lahko to kak popravite?
A lahko to kak popravite?
@ Pusti soncu v srce... @
Kak odgovor bi tud bil fajn za kaj taksno obnasanje teh brskalnikov?
Nobenega odgovora. Halo? Je kdo doma? :)
A mogoce popravljate zadevo? Prosil bi za kaksen pameten odgovor na moje vprasanje. Hvala.
A mogoce popravljate zadevo? Prosil bi za kaksen pameten odgovor na moje vprasanje. Hvala.
Mislim, da je vecinoma Win7 racunalnik...
Je mogoce da kaksna nastavitev kje za to v brskalniku?
Je mogoce da kaksna nastavitev kje za to v brskalniku?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SmeskoSnezak ()
vorantz ::
Za zacetek odpri developer tools (F12) pa poglej ce ti v Console kaksne errorje vraca.
Evo tudi jaz že neki cajta opazam čudno obnašanje slo-techa (kot da bi se stvari shranle v cache in se nikakor ne bi sclearale, če ne naredim ctrl+F5)
Sem zdej to preveril pa je res en websocket error
WebSocket connection to 'wss://push.slo-tech.com/ws/?id=forum' failed: Error during WebSocket handshake: Sent non-empty 'Sec-WebSocket-Protocol' header but no response was received
Windows 8.1
Antivirus, firewall samo ta vgrajeni
Opera z zadnjimi updati
Nisem še probaval v drugih brskalnikih
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vorantz ()
Xserces ::
Jst imam na aurori tale error :
Povezava s stranjo wss://push.slo-tech.com/ws/?id=forum se je nepričakovano uničila. Nekaj podatkov pa se je morda vendarle preneslo. (Fenomenaln SLO prevod)
in pa warning za getPreventDefault()
Povezava s stranjo wss://push.slo-tech.com/ws/?id=forum se je nepričakovano uničila. Nekaj podatkov pa se je morda vendarle preneslo. (Fenomenaln SLO prevod)
in pa warning za getPreventDefault()
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Xserces ()
illion ::
WS na linuxu (chromium) - ko kliknem da mi pokaže katere frame je prenesel, je namesto podatkov izpisan error:
"Error during WebSocket handshake: Sent non-empty 'Sec-WebSocket-Protocol' header but no response was received"
"Error during WebSocket handshake: Sent non-empty 'Sec-WebSocket-Protocol' header but no response was received"
Hmm... hvala.
Izpise mi tole:
Kako pa sedaj naprej?
Izpise mi tole:
DOM7011: The code on this page disabled back and forward caching. For more information, see: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=...
File: 50
HTML1300: Navigation occurred.
File: t607728
DOM7011: The code on this page disabled back and forward caching. For more information, see: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=...
File: 50
Kako pa sedaj naprej?
A zelite se kaj vec? Ali je dovolj, kar sem prilepil? Mašine so večinoma Win 7 (32 ali 64bit nima veze, IE 10 in 11).
Lahko jaz kaj naredim, ali je to bolj tezava na vasi strani?
Lahko jaz kaj naredim, ali je to bolj tezava na vasi strani?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SmeskoSnezak ()
d4vid ::
Tudi jaz imam nekaj težav zadnje čase...
Pri dostopu s mobilnim telefonom (Samsung Galaxy Ace in Galaxy Xcover), nalaga stran v nedogled in če mam srečo, jo naloži po nekaj minutah brez teme, brez stila. Ko nato kliknem forum oz. katerikoli link na strani, se včasih naloži hitro, včasih pa spet melje.
Na Win7, Chrome (zadnji I guess?) ima težave podobne kot vorantz, vse se mi kešira in potem piše pri kakšni temi, da je ravnokar bil dodan nov odgovor, čeprav je bil odgovor objavljen že včeraj...
Pri dostopu s mobilnim telefonom (Samsung Galaxy Ace in Galaxy Xcover), nalaga stran v nedogled in če mam srečo, jo naloži po nekaj minutah brez teme, brez stila. Ko nato kliknem forum oz. katerikoli link na strani, se včasih naloži hitro, včasih pa spet melje.
Na Win7, Chrome (zadnji I guess?) ima težave podobne kot vorantz, vse se mi kešira in potem piše pri kakšni temi, da je ravnokar bil dodan nov odgovor, čeprav je bil odgovor objavljen že včeraj...
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
A je kak update na to temo? Se pocne kaj, da bi odpravili tole? Prosil bi za kak odgovor. Hvala lepa
Sedaj je že november in se to še zmeraj dogaja. A se dela kaj v tej smeri ali ne?
Kaksen kratek odgovor na to vprasanje bi bil cisto dovolj. Torej, lepo prosim za odgovor na to temo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Visual StudioOddelek: Programska oprema | 3036 (788) | Invictus |
» | Š čim temeljito pretestirate PC?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1212 (877) | fosil |
» | Framework za web in WebSocketOddelek: Programiranje | 1510 (1315) | usoban |
» | Firefox 6 na voljo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 34734 (26788) | Icematxyz |
» | Noče me vpisat v msn! probal vse nasvete že!Oddelek: Programska oprema | 3028 (2531) | ;-) |