Forum » Pomoč in nasveti » ATI All in Wonder 128 in Win2k
ATI All in Wonder 128 in Win2k
Kekec ::
Ali ima tukaj kdo zgoraj navedeno kartico ki mu deluje na windowsih 2000 z najnovejsimi gonilniki!
Dones sem si dal nove goniklnike in Multimedia center in mi pri gledanju TV-ja zvok prekinja ???
Ima kdo podoben problem, ali pa če ga je imel!??
tnx
Dones sem si dal nove goniklnike in Multimedia center in mi pri gledanju TV-ja zvok prekinja ???
Ima kdo podoben problem, ali pa če ga je imel!??
tnx
bloo screen ::
Instaliraj si DX 8.0a če ne pa poglej tu gor http://www.rageunderground.com/cgi-bin/... ali pa idi na ATI FAQ
Life is a rollercoaster
Yurko ::
Men dela, čeprav se slika še zmeri ne more primerjat s sliko v Win98 in MMC 6.3.
Čudno pa je tudi, da program pri zajemanju videa ne ponudi kodiranja audija v mp3 (kot pri MMC 6.3) in so zato fajli neprimerno daljši.
Čudno pa je tudi, da program pri zajemanju videa ne ponudi kodiranja audija v mp3 (kot pri MMC 6.3) in so zato fajli neprimerno daljši.
Kekec ::
bloo scren tnx !
Yurko, ja slika se res ni taka kot bi morala, ampak vsaj neki, glede na tiste beta gonilnike zarad katerih sem kar nekaj sivih las dobil je se vseeno vsaj nekaj :)
hvala fantje!
Yurko, ja slika se res ni taka kot bi morala, ampak vsaj neki, glede na tiste beta gonilnike zarad katerih sem kar nekaj sivih las dobil je se vseeno vsaj nekaj :)
hvala fantje!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gimp - odpiranje slike - zoomOddelek: Programska oprema | 1389 (1060) | opeter |
» | Kakšen kondenzator je to ?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3305 (2348) | cortez |
» | New/old ATI user! Need some help :) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6035 (4050) | Good Guy |
» | Nasvet glede potencialno skurjene mamaplate (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8755 (7414) | Pyr0Beast |
» | Ati ISA tv tuner in win 2000Oddelek: Zvok in slika | 1315 (1093) | Uporabnik |