Forum » Zvok in slika » Ali obstaja grafična, ki ima HDMI IN?
Ali obstaja grafična, ki ima HDMI IN?
Runnagain ::
Iščem grafično kartico, ki bi preko HDMI vmesnika bila sposobna signal tudi sprejemati, ne samo oddajati (npr. iz blu-ray predvajalnika, xbox-a, ...).
Obstaja kaj takšnega?
Hvala za info in lp, Runnagain!!
Obstaja kaj takšnega?
Hvala za info in lp, Runnagain!!
s1m0n ::
Ja snemalne kartice npr. Hauppauge Colossus (nekje $140) PCIE kartica. Ali pa kakšna zunanja kot je to Hauppauge HD PVR.
Sklepam, da misliš za snemanje iger ali kaj podobno?
Sklepam, da misliš za snemanje iger ali kaj podobno?
Mavrik ::
Grafične take ni, boš pa moral namensko kartico kupiti. Če boš šao v to smer moraš paziti, da ti podpira HDCP če pošilja naprava kriptiran izhod.
The truth is rarely pure and never simple.
Runnagain ::
Spomnim se ATI-jevih kartic, ki so bile VIVO - video in, video out. Priložen je bil nekakšen dongel s proprietary konektorjem...a to je bilo samo za analogne signale, kot je kompoziten sli S-VHS.
Sem mislil, da imajo tudi novejše AMD-jeve (ATI-jeve) kartice kaj podobnega s svojo AVIVO tehnologijo...a sem se očitno motil. AVIVO in VIVO očitno nimata kaj dosti skupnega.
Sem mislil, da imajo tudi novejše AMD-jeve (ATI-jeve) kartice kaj podobnega s svojo AVIVO tehnologijo...a sem se očitno motil. AVIVO in VIVO očitno nimata kaj dosti skupnega.
Mavrik ::
HDMI zajem pač ni tako preprost in rabi precej pasovne širine... časi kompozitnega 720x576 inputa so pač mimo :)
Poglej v smeri AverMedia Gamer kartic oz. Blackmagic stvari. Pa če se le da kupi PCIe1x kartico namesto kakega USB čuda, ker je s tistim samo štala :)
Poglej v smeri AverMedia Gamer kartic oz. Blackmagic stvari. Pa če se le da kupi PCIe1x kartico namesto kakega USB čuda, ker je s tistim samo štala :)
The truth is rarely pure and never simple.
hojnikb ::
sam tisti hdmi-in ni mišljen za capture, ampak samo passtru, da ti ni treba menjavat kablov..
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVI(PC)--->HDMI(TV) ni zvoka (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 21821 (10933) | BorutK-73 |
» | Gledanje HD videoOddelek: Pomoč in nasveti | 988 (988) | kixs |
» | TV tunerji (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7469 (5536) | Tiash |
» | Grafična kartica 30k-40kOddelek: Kaj kupiti | 1838 (1156) | N-E-O |
» | Tv karticaOddelek: Kaj kupiti | 2422 (1949) | miha |