Forum » Loža » Dokladi
Dokladi
Demon71 ::
Pozdravljeni,
pišem v imenu druge osebe in sicer zanima me kako je glede teh dokladov. Oseba x januarja in februarja ni dobila dokladov, dobila je za mesec marec ne pa tudi za prejšna dva. Zdaj je pa spet ista pesem danes zopet ni dobila ....Kako je s tem? Se da to kam pritožit/vprašat kogarkoli ...?
Sem bolj zelen v tem tako, da bom vsakršne info. zelo vesel.
lp
pišem v imenu druge osebe in sicer zanima me kako je glede teh dokladov. Oseba x januarja in februarja ni dobila dokladov, dobila je za mesec marec ne pa tudi za prejšna dva. Zdaj je pa spet ista pesem danes zopet ni dobila ....Kako je s tem? Se da to kam pritožit/vprašat kogarkoli ...?
Sem bolj zelen v tem tako, da bom vsakršne info. zelo vesel.
lp
Demon
ttommy ::
Oseba x je prepozno vložila vlogo za doklade, zato za dva meseca ni prejela. Za nazaj ne izplačujejo. Vsak mora točno vedeti kateri čas mora nesti na CSD vlogo. Sedaj ne pošiljajo več obvestil, zato ima vsak sam na skrbi.
Gamer
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neprijavljen račun v tujini - kako se izogniti težavam s Fursom (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14583 (8690) | UganiKdo |
» | Prenos denarja iz hčerke na mati - bo kaj obdavčeno? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13148 (10592) | Utk |
» | Pustiti službo da imaš lahko družino (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 33162 (26930) | krneki0001 |
» | Utaja davka - podnajemniško stanovanjeOddelek: Loža | 7350 (6311) | kunigunda |
» | Po novem otroški dodatek samo do 18.leta (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16031 (11764) | Invictus |