Forum » Mobilne tehnologije » LGOG zlomljen ekran, menjava
LGOG zlomljen ekran, menjava
samotest ::
Zdravo,
uspelo mi je zlomiti ekran, pajčevina u polno.
Nekaj sem že prebral na netu o menjavi ekrana (baje najbolje menjati komplet LCD+digitizer+okvir cena cca 80USD), SLO servis pravi 130 Eur..
Zanima me, če je kdo na tem telefonu že menjal in kakšne so izkušnje, koliko je težko, kje je nabavil?
uspelo mi je zlomiti ekran, pajčevina u polno.
Nekaj sem že prebral na netu o menjavi ekrana (baje najbolje menjati komplet LCD+digitizer+okvir cena cca 80USD), SLO servis pravi 130 Eur..
Zanima me, če je kdo na tem telefonu že menjal in kakšne so izkušnje, koliko je težko, kje je nabavil?
samotest ::
če kdo potrebuje odgovor je tukaj: https://slo-tech.com/forum/t572700/p443...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: samotest ()
sash69 ::
Hehe...meni je moja tudi razbila Asus Transformerja (TF300T) - sicer tablica še deluje, touchscreen žal več ne (no, "ghost touchi" pač). Kličem na servis: 160€ + DDV. Moja si je pa medtem kupila v Sloveniji novega Nexus 7 za 180€.
Malo smešni so servisi s takimi cenami popravil ekranov.
Sam sem tudi že gledal, da kupim LCD modul iz tujine (cca. 50€ z dostavo) in zadevo zamenjam sam (tako kot si to storil ti). Samo razmišljam sedaj ali sploh Transformerja še potrebujem ali ne. (DOSbox + stare DOS igre so fun fun)
Malo smešni so servisi s takimi cenami popravil ekranov.
Sam sem tudi že gledal, da kupim LCD modul iz tujine (cca. 50€ z dostavo) in zadevo zamenjam sam (tako kot si to storil ti). Samo razmišljam sedaj ali sploh Transformerja še potrebujem ali ne. (DOSbox + stare DOS igre so fun fun)
So, Eclipse and Xdebug walk into a bar, and then my Apache server dies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | menjava stekla na telefonu (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20700 (7864) | pygmalion |
» | počeno steklo na telefonu-zamenjati da/ne?Oddelek: Mobilne tehnologije | 5331 (4737) | smrekcsem |
» | Tabletka MEDION® LIFETAB (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 25449 (13344) | butkomutko |
» | Novi iPad (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 26469 (18295) | Zheegec |
» | Polnjenje iPada 3 traja dlje od pričakovanj (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 27682 (22396) | Sba |