» »

Kartuše

Kartuše

Enterprise ::

Rabim en nasvet.

Pred letom nazaj sem kupil Epsona WF-3540, in ga uporabljam že dobro leto, noro zadovoljen.
Privzeta črna kartuša je jasno precej hitro pošla, potem sem kupil eno XL, pa sem do danes z njo naredil baje da cca. 900 kopij (tako pravi printer), pa jo je še vedno slaba četrtina notri. Očitno je res tole najbolj varčen tiskalnik, kar sem jih kadarkoli imel. Ogromno tudi skeneram, ima ADF, ki skenira obojestransko, prihrani mi še pa še časa.

Problem je pa z barvo. Printam barvno doma res poredko, če je kaj večjega, raje odnesem kar v kopirnico, ali pa Printbox - po mojem je to še najboljša opcija. Sedaj mi javlja, da barvnih kartuš počasi zmanjkuje (še vedno so notri tiste, ki so bile zraven). Bojim se, da mi bo en dan vse skupaj zablokiralo, in ne bo več hotel tiskat, vsaj ko je zmanjkalo črne, ni hotel več.

Kaj naj kupim? Škoda se mi zdi dat najmanj 50€ za originalen paket treh ali štirih barv, če ne tiskam v barvah sploh.
Malo sem gledal iskal po internetu glede neoriginalnih kartuš, pod kakšnimi je ogromno komentarjev kako kvalitetne so, da je barva povsem ista kot pri originalih, spet drugi opozarjajo da pa take kartuše lahko uničijo glavo tiskalnika.

Kaj vi uporabljate, kaj bi vi priporočili, kakšne so vaše izkušnje s tem?

medenko ::

t1291 imam jaz, ZS...
T1306 se tudi dobijo neoriginalne.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: medenko ()

Enterprise ::

Vem, da se dobijo neoriginalne.
Uporabljat jih imam namen res redko, samo notri pač morajo bit.
Zanima me, če ima kdo izkušnje z neoriginalnimi (kje/katere) in kolikšna je verjetnost da res poškodujejo tiskalnik?

ST-777 ::

Enterprise je izjavil:

Zanima me, če ima kdo izkušnje z neoriginalnimi
Imam zelo dobre izkušnje s kompatibilno kartušo ezPrint, ima čip in za moj Canon tiskalnik stane pri nas ena barvna kartuša le 4,40€.

mitja73 ::

Za 50 € dobiš že laserca s tonerjem za deklariranih 700 strani, če res ne printaš v barvah je to to.
http://www.mimovrste.com/tiskalniki-in-...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Kaj kupiti
804163675 (9) scipascapa
»

Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )

17039166 (22880) gazer
»

kateri printer kupiti (strani: 1 2 )

6423084 (15358) Spock83
»

Kako tiskat brez ena kartuŠe