Forum » Pomoč in nasveti » Težave z racunalnikom
Težave z racunalnikom
snoop ::
Zivjo!
Pred kratkim sem si nalozu win xp in imam tezave! Disk sem razdelil na dve particije (c, d) in win nalozu na d particijo. Tezava je v tem da po nekaj mintah delovanja disk skoraj vedno nekaj melje in zato se mi programi tezko odpirajo! V glavnem vse zacne nekako pocasi delovat! Imam pa AMD 2100Xp, 256 DDR 333, Maxtor 10,4 GB 7200 rpm, Geforce mx460 64MB. Ne vem ali je lahko vzrok v tem da bi moral naloziti xp na c particijo al kaj. Nekateri mi pravijo da kupim vec rama, vendar kako pa moji frendi nimajo takih problemov pa maj se slabsi racunalnik od mene. Disk je pa tud v redu kokr jst vem.
Pred kratkim sem si nalozu win xp in imam tezave! Disk sem razdelil na dve particije (c, d) in win nalozu na d particijo. Tezava je v tem da po nekaj mintah delovanja disk skoraj vedno nekaj melje in zato se mi programi tezko odpirajo! V glavnem vse zacne nekako pocasi delovat! Imam pa AMD 2100Xp, 256 DDR 333, Maxtor 10,4 GB 7200 rpm, Geforce mx460 64MB. Ne vem ali je lahko vzrok v tem da bi moral naloziti xp na c particijo al kaj. Nekateri mi pravijo da kupim vec rama, vendar kako pa moji frendi nimajo takih problemov pa maj se slabsi racunalnik od mene. Disk je pa tud v redu kokr jst vem.
SkIDiver ::
Mene pa zanima zakaj si šel sistem dajat na d partricijo namest, da bi jo dal na c? Poskusi vse skupaj naredit obratno. Daj sistem na c pa boš vidu kaj bo.
snoop ::
Ja mam mrezno kartico not in mi res ob vsakem zagonu dela disk k nor dokler mi spolh najde mrezno al kaj jest vem, zato bom nastimu ip, ce mi bo uspel.
A pol je najboljs ce s particion magicom zdruzm obe particije al pa da vse se enkrat dam gor?
Ja sp1 ze mam gor.
A pol je najboljs ce s particion magicom zdruzm obe particije al pa da vse se enkrat dam gor?
Ja sp1 ze mam gor.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | svchost.exeOddelek: Pomoč in nasveti | 3538 (2562) | Mr.B |
» | formatiranje diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3497 (2321) | teedy |
» | SBS 2003 - postavitevOddelek: Operacijski sistemi | 1509 (1278) | Zelenko |
» | ReinstallOddelek: Operacijski sistemi | 808 (711) | CaqKa |
» | Win xp, Win Me in LinuxOddelek: Pomoč in nasveti | 1237 (1084) | jez |