Forum » Navijanje » navijanje MSI ULTRA KT4 ter AMD2100
navijanje MSI ULTRA KT4 ter AMD2100
Bato ::
Ok rabim nasvet imam plato MSI ULTRA KT4 ter procesor AMD 2100 Palomino in nemorem naviti sistema vec kot 143x11.
In me sedaj zanima sem prebral veliko člankov in vem da palomino procesorji niso primerni za navijanje a me zanima ali je to res max za palomino procesorje.
Sem parav tako bral da MSI Ultra KT4 ni najboljša plata za navijanje in zato me sedaj zanima a naj prodam plato ali procesor.
In me sedaj zanima sem prebral veliko člankov in vem da palomino procesorji niso primerni za navijanje a me zanima ali je to res max za palomino procesorje.
Sem parav tako bral da MSI Ultra KT4 ni najboljša plata za navijanje in zato me sedaj zanima a naj prodam plato ali procesor.
Zoidberg ::
Kakšen ram pa maš. Če res hočeš navijat ni druge kot da prodaš in novo kupiš.
Just keep on trying, keep on flying. I will be the light.
MartnKrp ::
Kupi NForce2 plato (epox ali abit), pa odklenjen procesor XP 1700 (ali 2100), pa bos lahko navijal do amena! hehe
ok to me zanima a se mi spača prodal tega palominota 2100 ter kupit eneha 1700 in katerega kak steping bi bil bolši ali izberem A ali B ?
OwcA ::
@Bato: obvezno B. Priporočam tudi ogled teme Navijanje Tbreadov A in B.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
owca zelo me veseli da si odgovoril ti ker sem bral ze celo temo Navijanje Tbreadov A in B
in vem da se spoznaš na te zadeve. In se spomnim da tam pise kak steping je de best in si bom res se enkrat vse prebral.
mam pa se res eno vprasanje zate potem sklepam da mi priporočas da naj zamenjam procesor!
Vendar me zanima še to če se mi splača!
Ker bi res rad navijal vendar bom uporabil zračno hlajenje zato je tu sedaj moje vprašanje a bom ga lahko navil več kot mojega sedanjega palominota 2100 ki recimo več kot 1800MHZ nepridem?
In se to a moram se obvezno menjat plato?
Owca res bi ti bil hvalezen za odgovor ker vem da se spoznas na te zadeve in oprosti ce je to ze si to ze sto krat napisal bom pa si se enkrat temeljito prebral celotno temo Navijanje Tbreadov A in B.
in vem da se spoznaš na te zadeve. In se spomnim da tam pise kak steping je de best in si bom res se enkrat vse prebral.
mam pa se res eno vprasanje zate potem sklepam da mi priporočas da naj zamenjam procesor!
Vendar me zanima še to če se mi splača!
Ker bi res rad navijal vendar bom uporabil zračno hlajenje zato je tu sedaj moje vprašanje a bom ga lahko navil več kot mojega sedanjega palominota 2100 ki recimo več kot 1800MHZ nepridem?
In se to a moram se obvezno menjat plato?
Owca res bi ti bil hvalezen za odgovor ker vem da se spoznas na te zadeve in oprosti ce je to ze si to ze sto krat napisal bom pa si se enkrat temeljito prebral celotno temo Navijanje Tbreadov A in B.
OwcA ::
@Bato: ali se ti zdi vredno zamnejat procesor je bolj ali manj tvoja stvar (in stvar tvojega mošnjička). Če se ti uspe ugodno znebiti palya...
Dober 1700 B gre za šalo na 2200 z zračnim hlajenjem.
Kaj se trenutno dobi pri nas in do kam gre poglej že prej omenjeno temo (poleg steppinga je pomemben tudi teden izdelave).
Plošče ti ni potrebno menjati, saj nima ravno izjemnega upliva na navijanje procesorja (nekaj že, ampak ne toliko, da bi se splačalo samo zato menjati). V kolikor pa ti dišijo tudi visoki FSBji (200+ MHz) potem si morda velja ogledati kakšno nForce2 ploščo. Nastopi pa z visokimi FSBji kopica drugih problemov. Če imaš kaj časa odveč in te zanima si preberi še May the nforce2 be with you :).
Dober 1700 B gre za šalo na 2200 z zračnim hlajenjem.
Kaj se trenutno dobi pri nas in do kam gre poglej že prej omenjeno temo (poleg steppinga je pomemben tudi teden izdelave).
Plošče ti ni potrebno menjati, saj nima ravno izjemnega upliva na navijanje procesorja (nekaj že, ampak ne toliko, da bi se splačalo samo zato menjati). V kolikor pa ti dišijo tudi visoki FSBji (200+ MHz) potem si morda velja ogledati kakšno nForce2 ploščo. Nastopi pa z visokimi FSBji kopica drugih problemov. Če imaš kaj časa odveč in te zanima si preberi še May the nforce2 be with you :).
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje Tbred-ov A in B (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Navijanje | 64841 (27264) | GaS |
» | Kateri procesor je odklenjen?Oddelek: Navijanje | 1677 (1395) | kuglvinkl |
» | pomoč pri navijanjuOddelek: Navijanje | 1567 (1132) | Bato |
» | Množilniki na nforce2 ploščiOddelek: Navijanje | 952 (838) | OwcA |
» | kako prepoznat thoroughbread-a ??Oddelek: Strojna oprema | 2834 (2354) | jani |