» »

ddwrt dostop do routerja

ddwrt dostop do routerja

mk818764 ::

Zadnje čase me je nekaj zajebaval router. Kolega je svetoval da naredim na tovarniške nastavite. To sem naredil preko ddwrt menija, me vrže ven, pa ne morem več not. nobeno geslo ne prime. dostop do neta je ostal, čeprav, če bi blo ponastavitev na tovarniške nastavitve bi se moralo tudi to izbrisat, saj router vpostavlja povezavo. Sedaj pa očitno več ne morem v njega, pa delam karkoli. tudi privzeta gesla ne primejo.
reset 30/30/30 ne vem kako izvest, ker se na tipko reset router sploh ne odziva. Aja router je TP-link.
Kako pridem lahko v njega?

Hayabusa ::

Preko serial cable povezave.

Duhec ::

Kater model TP-Linka ?
Tule so default username&password imena:
http://portforward.com/default_username...
Izklopi touter, stisni in drži tipko za reset (vmes vklopi router) cca. 30.sek.

clancy ::

Če prav zastopim, imaš naložen gor dd-wrt.
Naredi reset 30/30/30 in za up. ime vpiši "root", za geslo pa "admin" To bi ,oalo delovati. Sem se glih včeraj ubadal s tem.

sem poskušal, pa se ne odziva. Pravzaprav sem ugotovil da ne prime več niti 192.168.1.1

Duhec ::

ipconfig /all
pa poglej katero cifro ti izpiše za gateway. To je načeloma naslov routerja.

sem že rešil. zajebaval me je siolov modem, ker je bil na istem ip 192.168.1.1.
Ko sem onemogočil modem, sem prišel v router kjer sem nastavil dostop preko 192.168.100.1
Sedaj nastavljam na novo router. Zanenkrat vse ok.

Spc ::

mk818764 je izjavil:

Zadnje čase me je nekaj zajebaval router. Kolega je svetoval da naredim na tovarniške nastavite. To sem naredil preko ddwrt menija, me vrže ven, pa ne morem več not. nobeno geslo ne prime. dostop do neta je ostal, čeprav, če bi blo ponastavitev na tovarniške nastavitve bi se moralo tudi to izbrisat, saj router vpostavlja povezavo. Sedaj pa očitno več ne morem v njega, pa delam karkoli. tudi privzeta gesla ne primejo.
reset 30/30/30 ne vem kako izvest, ker se na tipko reset router sploh ne odziva. Aja router je TP-link.
Kako pridem lahko v njega?

telnet si probal ?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

TP-Link TL-WR1043ND (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Omrežja in internet
813171377 (36270) hojnikb
»

Kronično vdiranje v router - problem. (strani: 1 2 )

7417735 (15229) Vanadium
»

Linksys WRT54GS - 192.168.1.1 timeouta

Oddelek: Pomoč in nasveti
61499 (1457) hudychk
»

DD-WRT ali TOMATO?

222191 (1687) ManDriver
»

wrt54gl nenavaden problem!