Forum » Operacijski sistemi » windows za študente
windows za študente
PikM5 ::
Pozdravljeni!
Lansko leto sem prenesel licenčne windowse brez plačno ker sem študent, sedaj pa ponovno iščem spletno mesto, kjer sem jih našel pa ga ne najdem več, mi lahko kdo pomaga?
Lansko leto sem prenesel licenčne windowse brez plačno ker sem študent, sedaj pa ponovno iščem spletno mesto, kjer sem jih našel pa ga ne najdem več, mi lahko kdo pomaga?
Rias Gremory ::
Mogoče https://www.dreamspark.com/ ?
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
black ice ::
DreamSpark, ja. Ne vem kako imajo ostale univerze, UM ima nek svoj "DS" sistem in login podatki na dreamspark.com ne primejo.
SaXsIm ::
DreamSpark ali MSDNAA. Na elektro faksu imamo (smo imeli?) MSDNAA. Obrneš se na referat svojega faksa ali katerega izmed profesorjev, ki so bolj povezani z informatiko.
SaXsIm
Lonsarg ::
Zdaj je Dreamspark, včasih je bil MSDNAA če jaz prav vem. Jaz na FMF pa lahko dostopam do DreamSparka preko našega VIS sitema, ki je hkrati online index. Torej ja, vsak faks po svoje servira te login podatke.
Do Dreamsparka sem lahko prišel tudi z mednarodno študentsko ISIC kartico, vendar preko takega računa dobiš zastonj samo razvojna orodja in Microsoft developer račun in ne Windows OSa.
Do Dreamsparka sem lahko prišel tudi z mednarodno študentsko ISIC kartico, vendar preko takega računa dobiš zastonj samo razvojna orodja in Microsoft developer račun in ne Windows OSa.
Sem se registriral na Dreamspark, kjer ni windowsov, so samo neki serverji in druga programska oprema, če želim windowse me preosmeri na http://e5.onthehub.com/ kjer pa se moram ponovno prijavit, in mi ne prime ta račun, ki sem ga ustvaril na Dreamsparku, registracija je pa prav tako čudna in po ''končani'' registraciji ne dobim nobenega maila -.-
aha že dela, potrebno se je vpisati z vpisno številko :)
aha že dela, potrebno se je vpisati z vpisno številko :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PikM5 ()
amacar ::
Na e5.onthehub se meni gre normalno prijavit z uporabniškim imenom: ime.priimek@student.um.si, ter geslom, ki smo ga dobili po pošti.
sem potegnil win 8.1 dol ga nasnel na dvd z poweriso tako kot sem win 7, vendar mi ga v boot meniju ne zazna, da je sploh DVD notri, probal sem dati DVD z win 7 pa ga zazna, je morda kakšen drugačen postopek glede nalaganja win 8.1 na DVD?
finpol1 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft imagineOddelek: Programska oprema | 1066 (891) | videc |
» | Windows 10 na dreamsparkuOddelek: Programska oprema | 3066 (1421) | seba-beba |
» | Windows 8 že na MSDNAA (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14840 (9628) | finpol1 |
» | Windows 7 / 8.1 MSDNOddelek: Pomoč in nasveti | 994 (818) | woow |
» | MSDN AA na 2. kompuOddelek: Loža | 914 (593) | bajsibajsi |