» »

Instalacija Win7 na HP notebook

Instalacija Win7 na HP notebook

pravnik ::

Ima HP Probook, starega cca 1 leto in je začel nekaj počasi delati. Skratka, najraje bi ga sformatiral, pa me zanima, na kaj moram paziti. Mislim, da bi moral nekje imeti instalacijski DVD zanj, nisem pa siguren (da ga še imam). Pred časom sem nekaj bral, da so neke posebnosti pri instalaciji HP notebook-ov. Mi lahko kdo pove, kakšen je način nove naložitve? HP ima baje že nek svoj prostor za datoteke (katere pa so to oz. kaj je ta prostor). Baje se ga niti ne sme izbrisati. Skratka - kako bi instaliral na novo ta sistem. HP je bil kupljen seveda skupaj s sistemom! (Win7)

blackbfm ::

nič ti ni treba pazit... ko vžgeš računalnik ti verjetno piše s katero tipko aktiviraš recovery, ki ti potem povrne vse na tovarniške nastavitve, vključno z operacijskim sistemom

drug bolj klasičen način je pa da si snameš svoje windowse na dvd ali usb ključek, in si razdeliš disk po želji

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: blackbfm ()

Duhec ::

F11 je za recovery na tovarniške nastavitve.
Seveda s tem povoziš vse kar si do sedaj imel na disku, zato naredi backup podatkov brez katerih ti živeti ni. :)
http://blackbird.si/

tebodi ::

Jaz sem na hp prenosniku več let pustil recovery particijo, za vsak primer, čeprav sem si sistem in particije naredil po svoje. Sem pa sedaj to in drugo hp-jevo particijo (hp tools) izbrisal in ni nobenega problema.
Seveda pa moraš sam poskrbeti za backup sistema.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ponastavitev Androida na tovarniške nastavitve ne izbriše vseh podatkov

Oddelek: Novice / Varnost
1514673 (8295) Bye
»

HP prenosnik formatiranje, resize particije

Oddelek: Pomoč in nasveti
92017 (1905) 1309976
»