Forum » Mobilne tehnologije » mobilni operater
mobilni operater
dec33 ::
mobilni operater mi namerava neupraviceno (po mojem mnenju) zaracunati neke dodatne storitve.
Kam se obrniti v zvezi z pritozbo ce na podjetju operaterja nimajo posluha za to?
Se da kje objaviti pritozbo v casopisu?
Kam se obrniti v zvezi z pritozbo ce na podjetju operaterja nimajo posluha za to?
bluefish ::
APEK, TIRS za začetek. Ampak jasno, pred tem branje pogodbe.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
knesz ::
mobilni operater mi namerava neupraviceno (po mojem mnenju) zaracunati neke dodatne storitve.
Kakšne dodatne storitve? Članstvo v SMS klubu, na katerega si se prijavil?
jonystar ::
Si bom sposodu temo. Situacija je taka, stari mami je pogodba pri mobitelu potekla in če hoče prestopt k simobilu a more ona mobitel obvestit, da nebo več pr nih al samo reče na simobilu, da je bila pr mobitelu in bi rada prestopila k nim(simobilu) pa bo simobil vse porihtou. Zanima me tut kako je s prenosom številke in če mogoče kdo ve, kolko približno stane, da se zamenja operaterja.
Sami ::
Si bom sposodu temo. Situacija je taka, stari mami je pogodba pri mobitelu potekla in če hoče prestopt k simobilu a more ona mobitel obvestit, da nebo več pr nih al samo reče na simobilu, da je bila pr mobitelu in bi rada prestopila k nim(simobilu) pa bo simobil vse porihtou. Zanima me tut kako je s prenosom številke in če mogoče kdo ve, kolko približno stane, da se zamenja operaterja.
Prekinitev naročniškega razmerja in prenos telefonske številke bo uredil tvoj novi operater (simobil), če boš prej sam prekinil naročniško razmerje številka ne bo aktivna in posledično tudi prenos ne bo možen. Prenos telefonske številke pa ti bo tvoj trenutni operater zaračunal 5EUR.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
jonystar ::
Superca, se prav samo mamo na simobil pelem in bojo oni vse uštimal. Za prenos telefonske številke(5€) bo pa mobitel poslou položnco.
Sami ::
Superca, se prav samo mamo na simobil pelem in bojo oni vse uštimal. Za prenos telefonske številke(5€) bo pa mobitel poslou položnco.
Točno tako.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prekinitev naročnine pri A1 in novi operaterOddelek: Pomoč in nasveti | 13632 (12762) | smacker |
» | tušmobil neomejeni mingl (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 37395 (32246) | Bobr123 |
» | Mobitel-ITAK poceni internet (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11313 (8923) | bf4ed |
» | Mobitel: najmanj 100% podražitev za racionalne uporabnike ! (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 8086 (5707) | Arzen |
» | Prenos iste Gsm številke v katerokoli omrežjeOddelek: Mobilne tehnologije | 4239 (3391) | tengo |