Forum » Sedem umetnosti » muzika iz tvja...
muzika iz tvja...
Misi666 ::
Ze full dolg cajta me zanima, kero musko uporabla POP-TV pr reklamah za nove filme k prhajajo? Muska mi je full huda in me full zanima kera je...je pa v stilu klasike, sam taka "udarna" :) hehe. Uglavnm prosu bi tistga k ve kera je to, da mi pove, ce pa pozna se kej podobnga, bi rabu cimvec takih skladb. Najlepsa hvala za pomoc.
- premaknil: Predator ()
Ziga Dolhar ::
Ena je iz Mocartovega Rekvija [Requiem]. Dies irae... dies illa ...
https://dolhar.si/
Misi666 ::
Ja za O Fortuna to vem...uno bom pa se pocekiru...a je se ksna podobna tem dvema, k bi si kej dol z neta potegnu, ker so mi take skladbe fulll hude...
DoloresJane ::
Najdi Mozartov Requiem (včasih ima naslov Črna maša) in poslušaj tretji komad. Zagotovo ti bo zvenelo znano. Če bi morda lahko slišala katerega od komadov, bi se spomnila še kakšnega naslova, tako pa se mi zdi, da je to vse, kar lahko delim s tabo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skladba ki vam naježi kožo... (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Sedem umetnosti | 105716 (19613) | pi pawr |
» | Kaj poslušaš? (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 5842 (4104) | ShowDown |
» | Klasika in klasični izvajalci (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 11939 (11071) | BluPhenix |
» | priredbe - The Best OfOddelek: Sedem umetnosti | 2566 (2197) | TheJack |
» | Metallica, Apocalyptica, Siddharta (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6610 (5785) | Pisk |