Forum » Operacijski sistemi » Win2k v LaN z Win98
Win2k v LaN z Win98
Hucho ::
Zivio
Zanima me ali ima kdo kaksne izkusnje s povezovanjem Racunalnikov z razlicnima op sistemoma? Imam namrec problem. Povezati hocem racunalnika v BNC mrezo ki pa delujeta na razlicnih operacijskih sistemih. Racunalnika najdeta vsak samega sebe eden drugega pa ne. Ce mi zna kdo pomagat lepo prosim.
Zanima me ali ima kdo kaksne izkusnje s povezovanjem Racunalnikov z razlicnima op sistemoma? Imam namrec problem. Povezati hocem racunalnika v BNC mrezo ki pa delujeta na razlicnih operacijskih sistemih. Racunalnika najdeta vsak samega sebe eden drugega pa ne. Ce mi zna kdo pomagat lepo prosim.
Hucho ::
No sedaj sem prisel do variante ko masina z win98 zazna win2k masino a ne morem nikakor browsat po njej. Na win2k imam share -ano datoteko. Win2k masinca pa ne zazna win98 masince!
Kaj zdaj? Ideje, predlogi ?
Hvala
Kaj zdaj? Ideje, predlogi ?
Hvala
Hehe ::
v win2k moras omogočiti guest account oz. dodaj uporabnika, ki se imenuje isto kot win98 rac.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win2000NT/Win98Oddelek: Pomoč in nasveti | 1073 (979) | Lith |
» | HOW TO: Poleg WIN2k se RedHat?Oddelek: Operacijski sistemi | 1964 (1790) | twosocks |
» | Win2000 & WinME = Dual Boot ? KAKO ?Oddelek: Programska oprema | 1099 (1012) | andrej |
» | Win 98, Win ME ali Win 2k? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5383 (4525) | andrej |
» | win 2k pro problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1350 (1168) | krho |