Forum » Elektrotehnika in elektronika » Popravilo grafične kartice GTX 560Ti
Popravilo grafične kartice GTX 560Ti
rdecaluc ::
Dober dan!
Pred nekaj časa nam je crknila Club 3D GTX 560TI green ed. grafična kartica. Nesli smo jo na servis, ampak so samo rekli da je skurjena in da ne bodo popravili. Računalnik je priklopljen na Belkin prenapetostno zaščito, vendar je to edina stvar ki je crknila. Ni bila zaprašena nič, ampak pustimo to.
Zanima me ali se kdo spozna na popravilo malce skurjene PCB tiskanine, in če ve kje dobit nekaj elementov. Prilagam slike.
Torej... se slučajno kdo spozna na reševanje tega? Upam da ni vse skupaj v več slojih in da bi se morda dalo rešit. Je edina vidno pokvarjena zadeva na celi kartici, pa bi jo poskusili rešit za nek normalen denar.
Pred nekaj časa nam je crknila Club 3D GTX 560TI green ed. grafična kartica. Nesli smo jo na servis, ampak so samo rekli da je skurjena in da ne bodo popravili. Računalnik je priklopljen na Belkin prenapetostno zaščito, vendar je to edina stvar ki je crknila. Ni bila zaprašena nič, ampak pustimo to.
Zanima me ali se kdo spozna na popravilo malce skurjene PCB tiskanine, in če ve kje dobit nekaj elementov. Prilagam slike.
Torej... se slučajno kdo spozna na reševanje tega? Upam da ni vse skupaj v več slojih in da bi se morda dalo rešit. Je edina vidno pokvarjena zadeva na celi kartici, pa bi jo poskusili rešit za nek normalen denar.
Est modus in rebus. ,typos
hojnikb ::
verjetno ni skurl sam teh elementov, ampak je sunek zelo verjetno ubil tut jedro...
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Keramični kondenzatorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1362 (940) | Brane22 |
» | Popravilo LCD zaslona (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15006 (11847) | Telbanc |
» | PC se ne požene (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 7634 (6197) | Šolar |
» | problem s ekranomOddelek: Strojna oprema | 1156 (784) | wave |
» | Sem kupil pokvarjen wifi usb adapter?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2262 (1905) | Icematxyz |