Forum » Pomoč in nasveti » miska&tipkovnica=kaput
miska&tipkovnica=kaput
AvAkI ::
Ko delam v Windowsih ali igram igre mi miška in tipkovnica lepo delujeta, razen v igri NFS5(Porsche2000) mi tudi v samem Game Menuju zasteka tipkovnica IN miska za nek nedolocen cas. Enako se dogaja pri samem igranju torej pri voznji se zgodi, da avtomobil avtomatsko zavije v levo in igra gre sicer naprej ampak tipkovnica&miska ne delata--cez nedolocen cas prideta k sebi:(!??!?!
Vceraj sem kupil novo tipkovnico in sem zamenjal misko ampak sepet enako!??!!?
-mogoce stekajo kaksni driverji:? Directx=9.0
WTF!!!
Hvala!
lp Andrej
Vceraj sem kupil novo tipkovnico in sem zamenjal misko ampak sepet enako!??!!?
-mogoce stekajo kaksni driverji:? Directx=9.0
WTF!!!
Hvala!
lp Andrej
~*-,._.,-*~> SLOVENIA THE BEST! <~*-,._.,-*~
SisQ ::
Pozdrav!
Možno je, da so vozniki, še posebej če niso digitalno podpisani. Zaradi tega lahko nastopijo razni nenadni premiki. DX mislim da nima veze s tem. Nekompatibilnost pač.
Sicer pa katere Winse imaš, tipkovnico in muš?
Možno je, da so vozniki, še posebej če niso digitalno podpisani. Zaradi tega lahko nastopijo razni nenadni premiki. DX mislim da nima veze s tem. Nekompatibilnost pač.
Sicer pa katere Winse imaš, tipkovnico in muš?
AvAkI ::
Sem še preizkusil ce dela enako na CMR2 in Quake 3 ter deluje BREZ problemov. Razen v NFS 3 ne deluje prav?!?!-delalo pa je nekoč.
Imam Windowse 98SE, tipkovnica je nova Multimedia Keyboar 9000A, miš pa je tudi nova Genius Netmouse Pro.
Čudna zadeva, ker v igri Quake 3 dela perfektno:) v winsih tudi, razen v NFS5!
Imam Windowse 98SE, tipkovnica je nova Multimedia Keyboar 9000A, miš pa je tudi nova Genius Netmouse Pro.
Čudna zadeva, ker v igri Quake 3 dela perfektno:) v winsih tudi, razen v NFS5!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NFS Underground 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6609 (4694) | Dead_slayer |
» | NFS 6 malo zamuja (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 3532 (2782) | blue96 |
» | KYRO 2 -- najboljši (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5089 (4085) | Paramedic |
» | Najbolj priljubljena [ NEW] igra ? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4453 (3644) | McWolf |
» | Kdo je najhitrejsi...Oddelek: Igre | 1849 (1233) | Jinxy |