Forum » Programiranje » Android aplikacija
Android aplikacija
WhatUp ::
Okej, tko k prav naslov :) iščem programerja/ko, ki ma izkušnje z izdelavo android aplikacij.
Bo tudi denarna nagrada v primeru uspeha aplikacije. ^^
na ZS, hvala lp
na ZS, hvala lp
- predlagal izbris: Andrejpan ()
hojnikb ::
Okej, tko k prav naslov :) iščem programerja/ko, ki ma izkušnje z izdelavo android aplikacij.
na ZS, hvala lp
v primeru neuspeha ti noben nebo zastonj delal.
just sayin'
#brezpodpisa
WhatUp ::
Reku sem da bo denarna NAGRADA. dela noben ne zastonj, se posebi zdej ne in nism na to cilju :)
VKoren ::
OK ... Bom kar javno ...
Pripravljen sem prevzeti rizik za primer neplačila. Imam pa nekaj dodatkov:
1. Najprej moram vedeti za kaj gre, da lahko povem, če to znam narediti (projekta Tango niti ne vem, kako se lotiti).
2. Želim sodelovati/vplivati/soustvarjati pri nastanku aplikacije (ne želim biti samo poslušen programer)
3. Želim delež in iz milijonov, ki jih bomo zaslužili, želim, da nastane podjetje/služba (ne pobasati denar in oditi na Filipine).
Če ti je to ok, mi pisi na valter.koren@yahoo.com
Pripravljen sem prevzeti rizik za primer neplačila. Imam pa nekaj dodatkov:
1. Najprej moram vedeti za kaj gre, da lahko povem, če to znam narediti (projekta Tango niti ne vem, kako se lotiti).
2. Želim sodelovati/vplivati/soustvarjati pri nastanku aplikacije (ne želim biti samo poslušen programer)
3. Želim delež in iz milijonov, ki jih bomo zaslužili, želim, da nastane podjetje/služba (ne pobasati denar in oditi na Filipine).
Če ti je to ok, mi pisi na valter.koren@yahoo.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FURS Preveri račun (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 173385 (57635) | PINki |
» | Programiranje Android aplikacijeOddelek: Programiranje | 2414 (1743) | nightrage |
» | Slovencema četrta nagrada na Intel ISEF-uOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 13688 (10911) | Invictus |
⊘ | Iščem/ponujam delo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 40135 (28098) | Primoz |
» | lotanje mikro žice, need help (DENARNA NAGRADA)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1833 (1624) | pblaz |