» »

Chrome težave

Chrome težave

Terran ::

Pozdrav,
Že dobrih deset dni imam težave pri uporabi Google Chroma, med brskanjem mi dostikrat ne naloži strani in mi javi Oops strani ni bila najdena... Po nekaj brskanja po spletu se probal rešitev z izklopom razreševanja napak in predvidevanja omrežja, kar sicer izboljša stvar, vendar še vedno včasih strani ne naloži (error 105) ali pa naloži samo text strani (brez grafike). Firefox dela normalno. Čudi me namreč to, da se to pojavlja samo kadar je računalnik povezan na router, če router odklopim in priklopim računalnik direktno na modem dela vse super.
Nastavitev nisem spreminjal. Probal sem z ponovo naložitvijo Chroma, ni pomagalo. Računalnik je bil večkrat pregledan z Avastom, Malwarebytes in Spybot search & destroy, ki niso našli ničesar.

Seljak ::

Eh,tudi jaz imam zadnje čase probleme z Chrome brskalnikom,enako kot ti. Jaz sicer tudi sumim mojo razširitev,ki jo vedno dodam v chrome (AdBlock),ampak do sedaj ni bilo problemov z to razširitvijo,sedaj pa kar naprej "zeza". Sicer se ne zgodi toliko krat,da ne naloži stran,ampak se dogaja. Imam nameščen tudi Norton identity Protection in se tudi dogajajo napake,tako,da mislim,da ima Chrome mnogo problemov z temi dodatki in vstavki.

Terran ::

Ti dela normalno, ko je povezan računalnik na modem? oz. ali imaš vedno težave ne glede na povezavo (modem/router). Vsej pri meni ni problem zaradi adblocka, sem ga izklopil, ter probal po ponovni naložitvi Chroma brez njega in so vedno bile težave, kadar sem bil priklopljen na router.

Seljak ::

Direktno na modem ga imam priklopljenega že od nekdaj.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ne morem se povezati na določene strani

Oddelek: Omrežja in internet
7713 (662) Gregex
»

težava z routerjem (TP-LINK tl-wr741nd) (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
6213536 (6275) AC_DC
»

Slotech mi ne odpre

214263 (3367) crniangeo
»

počasen internet

151255 (838) GTX970
»

Kako narediti 2 ločeni povezavi?