Forum » Pomoč in nasveti » ASIC minerji
ASIC minerji
kanida ::
Pozdravljeni!
Zanima me kje bi lahko dobil ASIC minerje za Bitcoine?
Cena naj bi bila nekje do 1000-1200 evrov
Zanima me kje bi lahko dobil ASIC minerje za Bitcoine?
Cena naj bi bila nekje do 1000-1200 evrov
Ja glej če dobim ASIC minerja za 1000 Evrov ki ima 190 Mh/s kar prinese ene 450 evrov na mesec.
hojnikb ::
ko boš ti dobil asic minerja, bo ta dobiček samo še 45€ na mesec :)
raje kupi bitcoine in trguj z njimi.
raje kupi bitcoine in trguj z njimi.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
hojnikb ::
kot že rećeno, kupi kovance in trguj.
za asic minerje si prepozen.
za asic minerje si prepozen.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Loocas ::
Nevem zakaj bi jih potem kupoval če bodo vredni samo 45€...
eheheh .. ne ni fora v tem.. težavnost se bo dvignila do te mere, da boš s tem naminiral samo toliko..
Matev - najslabši troll vseh časov
krneki0001 ::
Ja glej če dobim ASIC minerja za 1000 Evrov ki ima 190 Mh/s kar prinese ene 450 evrov na mesec.
Za 50 evrov ti prodam 336MH/s ASIC minerja. Ampak ne bo 450 evrov na mesec.
Z njim boš dobil dobil:
0.03 dolarja na dan (0.000054 BTC)
0.94 dolarja na mesec (0.00164 BTC)
Jaz sem si jih kupi že nekaj časa nazaj, ko sem videl, da je to bedarija, sem jih prodal, a en mi je še ostal.
Ker je poraba 2W, ga pustim delat, ker računalnik je itak namenjen rudarjenju in non stop dela, pa se ta dva wata ne pozna skoraj nič. In je sedaj v dveh mesecih nabral 0.0035BTC Računam da bo v ene osmih mesecih nabral 0.01BTC, ki si ga bom lahko izplačal - torej 4 evre.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
Aha se pravi da ko si jih ti kupil se je težavnost povečala in se več ne splača?
Kako pa je z scrypto valutami?
Kako pa je z scrypto valutami?
Hayabusa ::
Ja, težavnost se samo veča (več jih rudari bolj se veča).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
Hayabusa ::
Nimamo kristalne krogle, da bi vedeli za koliko bo težavnost zrasla čez X časa.
Fakt je edino, da bo.
Lahko da bodo prišle na svet/se uveljavile nove valute Y, pri katerih bo asic miner za valuto X neuporaben.
Fakt je edino, da bo.
Lahko da bodo prišle na svet/se uveljavile nove valute Y, pri katerih bo asic miner za valuto X neuporaben.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
krneki0001 ::
1. Asic miner je samo za SHA256 valute, scrypt valut ne zna računat.
2. težavnost narašča in z vsakim naraščanjem tebi manj kovancev naračuna. z 190Gb/h bi jih sedaj dobil 17,5 dolarja na dan in 531 dolarjev na mesec, vendar ko se bo težavnost dvignila in boš dobil ven samo še 449 dolarjev, za naslednjo težavnost pa samo še 370 dolarjev, v recimo pol leta pa samo še 200 dolarjev.
2. težavnost narašča in z vsakim naraščanjem tebi manj kovancev naračuna. z 190Gb/h bi jih sedaj dobil 17,5 dolarja na dan in 531 dolarjev na mesec, vendar ko se bo težavnost dvignila in boš dobil ven samo še 449 dolarjev, za naslednjo težavnost pa samo še 370 dolarjev, v recimo pol leta pa samo še 200 dolarjev.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
hrbt ::
dobim v marcu iz amerike 300gh BFL Monarch kartico
če jo želiš kupiti mi piši na privat sporočilce :)
če jo želiš kupiti mi piši na privat sporočilce :)
Vikking ::
jezus no kanida, trolla v vsaki temi in isto sprašuje že celoten čas. Človek ali nima denarja, ali sanja, boga mi da mu je verjetno dolgčas oz. pač šolske počitnice.
Pa je dobil že vse nasvete, vse linke, pa še kar isto goni od teme do teme na temo.
Pa je dobil že vse nasvete, vse linke, pa še kar isto goni od teme do teme na temo.
Loocas ::
A je mogoče kje spletna stran kje bi lahko videl za koliko bo težvanost narasla?
piše vsepovsod, mal pogooglaj
Matev - najslabši troll vseh časov
Machete ::
To pa ti je Obama po telefonu sporočil, ali lahko z čim podkrepiš svoje vedeževanje?
Kanido pa dajte na ignore, ker ali trola ali pa je stena. Tisočkrat vse povedano, pa vsak dan isto sprašuje.
Kanido pa dajte na ignore, ker ali trola ali pa je stena. Tisočkrat vse povedano, pa vsak dan isto sprašuje.
Isotropic ::
mislim, da je OP mislil scrypt, ko je govoril o asic minerjih.
when money talks, bullshit walks.
when money talks, bullshit walks.
Machete ::
edi123 ::
Mi lahko kdo pove klko bi blo carine če kupim Antminerja?
https://www.bitmaintech.com/productDeta...
Klko vem oni ne dajo točne cene produkta "The Declaration For The Customs: Reasonable Value Declaration is for EU customers." Vglavnem 21% je carine pri nas je tak?
https://www.bitmaintech.com/productDeta...
Klko vem oni ne dajo točne cene produkta "The Declaration For The Customs: Reasonable Value Declaration is for EU customers." Vglavnem 21% je carine pri nas je tak?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ETN electroneum (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 25728 (7340) | Baja |
» | Minanje z nekje max 200-300W?Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 2183 (1048) | kaktus1 |
» | DOGe Coin (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Loža | 237175 (159931) | matjaz82 |
» | Litecoin (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 132889 (70616) | -žiga- |
» | Catcoin (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16596 (13628) | papasmrk |