Forum » Šola » Tečaj nemškega jezika
Tečaj nemškega jezika
iNooby ::
Namen imam obiskovati tečaj nemškega jezika, zdaj pa me zanima kateri tečaj je najbojlši? Prihajam iz Maribora
Haters gonna hate...
Isotropic ::
nima veze, ker je itak vse odvisno od profesorja. nekateri ucijo na pogodbo, tko da se ti zna zgodit, da ga bos srecal na večih šolah. načeloma bi sicer rekel, da probaj najti kaksno tako, ki ima profesorja s kaksne srednje sole, ker so ti ze vajeni najboljsih principov.
ramiz?! ::
Never regret anything, there's always a reason things happen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ramiz?! ()
Hayabusa ::
Prihajam iz Maribora
Bi že moral znati Nemško, tako kot 3/4 Kopra govori Italijansko in Hrvaško.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
Šmorn ::
Pametna ideja, ampak samo, če boš nemščino kasneje tudi uporabljal (se mi dozdeva, da zaradi službe v Avstriji). Če po tečaju nemščine ne boš redno uporabljal, ti noben tečaj ne bo pomagal. Sam sem se učil nemščine 7 let in je nisem nikoli uporabljal. 17 let od tega sicer znam čiste osnove, ampak to je pa tudi vse. Se pravi daleč od uporabnega znanja. Drugače se pa poskusi dogovoriti za obisk kake ure brezplačno, da dobiš občutek za učitelja/ico. Sam sem v osnovni šoli učiteljico sovražil iz dna duše.
fantasycamp ::
šel na tečaj v panteon in praktično nič odnesel, samo pravila nič konverzacije, šiptarji ki gredo delat v Avstrijo znajo več po tolikem času.
Kaboom ::
že znaš angleško?
poskusi www.duolingo.com
poskusi www.duolingo.com
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poplava jezikovnih šolOddelek: Loža | 4227 (1031) | Facebook dev |
» | Delo v tujini (avstrija, nemčija, severna evropa...) kje najti ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 102085 (24712) | NewHope |
» | Delo - Avstrija ( Graz )Oddelek: Loža | 27667 (13884) | Isotropic |
» | Vsakodnevni prevoz Maribor - Gleisdorf (20km dalje od Graza) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18010 (13347) | blindb |
» | Nemščina vs. Italijanščina?? Pomoč!Oddelek: Šola | 3070 (2829) | Ezg3ta |