Forum » Loža » Vsakodnevni prevoz Maribor - Gleisdorf (20km dalje od Graza)
Vsakodnevni prevoz Maribor - Gleisdorf (20km dalje od Graza)
-valvoline- ::
ps.
men je gorivo praktično edini strošek,saj si avto sam šraufam in servisiram.Materijal za servise je cenovno zanemarljiv napram tega kolk dnarja gre za gorivo.
men je gorivo praktično edini strošek,saj si avto sam šraufam in servisiram.Materijal za servise je cenovno zanemarljiv napram tega kolk dnarja gre za gorivo.
BaNdWiDtH ::
Pozdravljeni,
Morda veste kakšne so pa kaj povprečne plače razvijalcev/programerjev v Graz-u in okolici? Na raznih portalih (karierre.at) so sicer objavljene plače po kolektivnih pogodbah, vendar me zanima koliko se v praksi odstopa od njih. Se pa razume, da je največ odvisno od izkušenj in znanja.
Kakšno deljenje izkušenj bi bilo dobrodošlo..
Lp
Morda veste kakšne so pa kaj povprečne plače razvijalcev/programerjev v Graz-u in okolici? Na raznih portalih (karierre.at) so sicer objavljene plače po kolektivnih pogodbah, vendar me zanima koliko se v praksi odstopa od njih. Se pa razume, da je največ odvisno od izkušenj in znanja.
Kakšno deljenje izkušenj bi bilo dobrodošlo..
Lp
blindb ::
Po moje odvisno pri kateri firmi delas in seveda od izkusenj, znanja, truda ki ga nameravas vloziti itd itd. Veliko razlicnih faktorjev. V praksi se naceloma ne odstopa od njih kaj veliko - od kolektivnih pogodb (vsaj kolikor je meni znano).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako je IT služba v Avstriji? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 25453 (2243) | Kayzon |
⊘ | Sava Kranj ponuja za delavce 800 evrov bruto (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 24145 (20872) | BigWhale |
» | Delo v tujini (avstrija, nemčija, severna evropa...) kje najti ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 102462 (25089) | NewHope |
» | Iskanje zaposlitveOddelek: Programiranje | 10591 (8854) | Gambino |
» | Delo - Avstrija ( Graz )Oddelek: Loža | 27723 (13940) | Isotropic |