Forum » Pomoč in nasveti » HP Probook
HP Probook
mat xxl ::
Slabi, radi se pregrevajo....., vsekakor če že kupiš tole doplačaj še za 3 ali 5 letno garancijo !!!
d4vid ::
Sam sem imel 4515s, verzijo s turionom in 4GB rama. Glede hitrosti in delovanja je bil zelo vredu prenosnik.
Glede samega prenosnika je pa kar nekaj napak, vsaj sam sem jih imel:
- DVD pogon je crknil po nekaj mesecih
- baterija je šla v 1 letu
- na tipkovnici mi je po letu in pol, če ne celo prej, crknil TAB in levi CTRL
- kolegu je na tem prenosniku kmalu crknil tudi adapter oz. je imel le slab stik
EDIT: Meni se ni pregreval, je pa res da je bil cel čas zelo vroč - pod 60 stopinj skoraj ne gre. Vendar je kolega imel Paviliona, ki se mu je pregreval od novega - na namizju čez 90 stopinj.
Glede samega prenosnika je pa kar nekaj napak, vsaj sam sem jih imel:
- DVD pogon je crknil po nekaj mesecih
- baterija je šla v 1 letu
- na tipkovnici mi je po letu in pol, če ne celo prej, crknil TAB in levi CTRL
- kolegu je na tem prenosniku kmalu crknil tudi adapter oz. je imel le slab stik
EDIT: Meni se ni pregreval, je pa res da je bil cel čas zelo vroč - pod 60 stopinj skoraj ne gre. Vendar je kolega imel Paviliona, ki se mu je pregreval od novega - na namizju čez 90 stopinj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: d4vid ()
hellboy123 ::
Tudi jaz imam Probook 4730s in odsvetujem.
Slaba baterija, pregrevanje, adapter (enako kot je d4vid zgoraj napisal), itd...
Slaba baterija, pregrevanje, adapter (enako kot je d4vid zgoraj napisal), itd...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kupujem prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1437 (1322) | d4vid |
» | HP - primerjave (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 22958 (21424) | Malajlo |
» | MacBook Pro uporaben za kuhanje kave (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 17804 (15075) | Stark |
» | Prenosnik se greje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6988 (5889) | Pyr0Beast |
» | nakup notebooka (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6229 (5381) | nodes |