Forum » Zvok in slika » povezava računalnika s projektorjem
povezava računalnika s projektorjem
Carmack ::
pozdravljeni,
imam težavo, katero upam da bomo razjasnili na tem forumu. Zadeva je sledeča: Imam stropno montiran projektor, signal do njega pride preko HDMI ojačevalca .
Po sili razmer imam sedaj dva priklopa (mrežni vtičnici) za povezavo, vendar je druga (oddaljena) vezana preko prve (skica spodaj).
Težava je v tem, da iz druge vtičnice ne dobim signala na projektor, po mojem sta samo dve varijanti, ali je ideja zgrešena že v štartu in vtičnica ne more delovati kot mostič (čeprav se žičke stikajo), ali pa sem ga pokronal pri vezavi.
mnenja?
lp!
imam težavo, katero upam da bomo razjasnili na tem forumu. Zadeva je sledeča: Imam stropno montiran projektor, signal do njega pride preko HDMI ojačevalca .
Po sili razmer imam sedaj dva priklopa (mrežni vtičnici) za povezavo, vendar je druga (oddaljena) vezana preko prve (skica spodaj).
Težava je v tem, da iz druge vtičnice ne dobim signala na projektor, po mojem sta samo dve varijanti, ali je ideja zgrešena že v štartu in vtičnica ne more delovati kot mostič (čeprav se žičke stikajo), ali pa sem ga pokronal pri vezavi.
mnenja?
lp!
BRIJAM, ŠIŠAM, ZUBE VADIM...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vtičnica skočila iz steneOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2060 (1700) | St235 |
» | Električna vtičnica v pohištvu (iverka)Oddelek: Loža | 2683 (2311) | BorutK-73 |
» | Prisluškovanje tipkovnici z laserjemOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5872 (2058) | AC_DC |
» | Vprašanje glede delilnika pri adsl-juOddelek: Omrežja in internet | 1528 (1373) | SasoS |
» | 100 Hz Tv in slaba slika. Pomoč!Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1262 (1192) | LeBIgMac |