Forum » Kaj kupiti » Gaming PC ok. 1000€
Gaming PC ok. 1000€
Jerrix ::
Sam sem gaming tip človeka, igram veliko League of Legenda ipd. sem se odločil nabaviti/sestaviti nek dober gaming setup.
Ker pa nisem prepričan v svoje znanje o dobrem gamerskem hardwareu, sem se obrnil na vas. Če bi mi lahko kdo pomagal sestaviti Gaming PC, ki bi bil vreden okoli 1000€, bi bil zelo vesel.
Zakaj bi uporabljal računalnik:
-igranje League of legendsa
-streamanje
-tekmovanje (epicentri, lan partyi)
-programiranje
-igranje next. gen. iger ipd.
Kot že sami lahko uvidite, iščem računalnik z dobrim procesorjem, grafično, ok. 3-4 tb disk, drugo pa prepuščam vam. če je možno, pripišite še ceno in pa kje bi se dalo nakupiti.
Hvala;)
Ker pa nisem prepričan v svoje znanje o dobrem gamerskem hardwareu, sem se obrnil na vas. Če bi mi lahko kdo pomagal sestaviti Gaming PC, ki bi bil vreden okoli 1000€, bi bil zelo vesel.
Zakaj bi uporabljal računalnik:
-igranje League of legendsa
-streamanje
-tekmovanje (epicentri, lan partyi)
-programiranje
-igranje next. gen. iger ipd.
Kot že sami lahko uvidite, iščem računalnik z dobrim procesorjem, grafično, ok. 3-4 tb disk, drugo pa prepuščam vam. če je možno, pripišite še ceno in pa kje bi se dalo nakupiti.
Hvala;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik za faks in igre (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8745 (7813) | krin |
» | Nakup novega prenosika POMOČOddelek: Pomoč in nasveti | 1797 (1393) | shadeX |
» | Računalniška nadgradnja (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5863 (4076) | car100 |
» | CPU (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Kaj kupiti | 41414 (29539) | Epialt |
⊘ | Gaming PC (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 22700 (20199) | dzinks63 |