» »

Čudno?!? Crossover kabel in router....

Čudno?!? Crossover kabel in router....

yam ::

Ali kdo ve kako je to mogoče, oz. ali je kaj narobe?
Imam router in kabelski internet. Se pravi iz kabelskega modema gre navaden kavel u router. iz ruterja pa sedaj na dva računalnika. Na 1. gre navaden kabel, na 2. pa (pri prvi 'prijavi' mel naštimanga crossover, ker sem imel namreč prej povezana dva rač. med sabo), crossover kabel in dela. Ko sem popravil kabel u navadnega mi ni hotel nč delat, tako da sm ga naštimal nazaj u cross... Zdej me pa zanima če je lahko kej narobe na kakšni napravi (router, mrežna) zarad tega... Sem slišal da se lahko skuri router...

hmm????

Mercier ::

Mogoče pa sam detektira? Ampak zakaj bi to narebil le enkrat? :\

Kaj pa, če ga parkrat resetiraš? Sploh pa, ker router je?

jRk0 ::

Resetiraj router malo.

Al pa mas mogoce uplink, pa si pol dal tja navadn kabl?samo to mislim, da nisi:)
You fuck up once, you loose two teeth.

... router je DIGITUS. Še zmeri ne vem kaj bi blo narobe...

ali3n ::

Skurt ne morš nič. Zamenjaj kabel in resetiraj router, tako kot so predlagali... poročaj če bo delalo...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Če bo skoz tako delal' bo čist OK. Ne bi rad vseh nastavitev zgubu za modem, pa router (od kj-kabla). Sej mogoce se nič ne izgubi... Se pravi da če dela bo delalo tud naprej? Me pa zanima kaj je s tem firewallom, za katerega pise da ima router. A je to zanesljivo? Nikjer nism uspel kej prebta od firewalla na routerjih?

LP janiK

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 433 34 35 36 )

Oddelek: Omrežja in internet
1795574257 (1126) A_A
»

Internet problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
152964 (2737) theBill
»

Router ne dela več??

Oddelek: Omrežja in internet
111280 (1126) Neon87
»

Crossover/UTP kabl?!