Forum » Pomoč in nasveti » Urejanje podnapisov
Urejanje podnapisov
Ganon ::
Za mamo sem našel podnapise za serijo, ampak je časovna razlika ogromna, več kot dve minuti. S čim bi na najlažji način to uredil? Še nikoli nisem počel tega.
Jih ni. Vsi podnapisi, ki jih imam, se začnejo šele po več kot dveh minutah, serija, ki jo imam, pa po desetih sekundah. Očitno so pri seriji izrezani tisti začetni prizori, ki prikazujejo, kaj se je zgodilo v prejšnjih delih.
MadMicka ::
A to govoriš o Breaking bad, sezona 5. Gledaš z Gomplayerjem recimo pa tam zamakneš tek podnapisov, pa ni problema.
Highlag ::
Sam to počnem s Subtitle edit programčkom. Se postaviš na mesto besede v videoposnetku na začetku in koncu posnetka in klikneš go, pa ti preračuna časovne zamike in shraniš. Če prvič ni ok, pač popraviš.
Never trust a computer you can't throw out a window
Sam to počnem s Subtitle edit programčkom. Se postaviš na mesto besede v videoposnetku na začetku in koncu posnetka in klikneš go, pa ti preračuna časovne zamike in shraniš. Če prvič ni ok, pač popraviš.
Noče mi odpreti videa. A se da za vse vrstice naenkrat nastaviti čas? Da bi mi recimo vse prestavilo za poljubno število sekund. Ne najdem tega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Progresivno zaostajanje podnapisovOddelek: Pomoč in nasveti | 935 (687) | SlyCrespo |
» | Problem s podnapisiOddelek: Pomoč in nasveti | 616 (510) | denisek123 |
» | Subtitle workshop - sinhronizacijaOddelek: Programska oprema | 1880 (1749) | nejclp |
» | Prevajanje podnapisov [problem]Oddelek: Pomoč in nasveti | 2254 (2066) | T-h-o-r |
» | Kako za vedno prilepiti podapise na film?Oddelek: Zvok in slika | 2838 (2674) | ramgad |