Forum » Znanost in tehnologija » Ogenj
Ogenj
Lucifix ::
Ker sem zelo radoven fantič, nej mi nekdo mal razloži kaj je to ogenj.
Jah vprašanje se sliši res nekoliko neumno, toda res si ne znam predstavljat iz česa je, zakaj gre plamen proti nebu namesto da bi ga privlačila zemlja, pa še kakšno vprašanje bi se našlo...
Jah vprašanje se sliši res nekoliko neumno, toda res si ne znam predstavljat iz česa je, zakaj gre plamen proti nebu namesto da bi ga privlačila zemlja, pa še kakšno vprašanje bi se našlo...
Vesoljc ::
gor gre zato ker je vroč in lažji od okolice,zraka
let it burn
let it burn
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Eschelon ::
Kvarkadabra.
Vedno se ti splača najprej pogledati na kvarkadabri, ker je v slo. Sicer pa google, edu, --- angleščina.
Vedno se ti splača najprej pogledati na kvarkadabri, ker je v slo. Sicer pa google, edu, --- angleščina.
Thomas ::
Atomi magnezija tako močno vežejo atome kisika, da jim celo atomi vodika niso kos.
Ta potem izhaja (in se vžiga) na vodni površini.
Ta potem izhaja (in se vžiga) na vodni površini.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
R33D3M33R ::
Magnezij je močnejši reducent od vodika, ker se nahaja bolj zgoraj oz. desno v redoks vrsti. Zato magnezij gori tudi v vodi.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kemija računske nalogeOddelek: Šola | 927 (850) | Excavator |
» | KemijaOddelek: Šola | 3270 (2769) | gruntfürmich |
» | Misija Rosetta zapleta odgovor na vprašanje izvora vode na ZemljiOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 14704 (10976) | antonija |
» | Odkrit trinitramidOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7125 (5410) | gruntfürmich |
» | Kje dobiti Magnezij (oz. neke trakce iz magnezija)Oddelek: Loža | 2884 (2568) | Nico |