» »

SAT TV v tujini in sprejem SLO programov

SAT TV v tujini in sprejem SLO programov

falcon111 ::

Pozdravljeni
Sem nov na tem forumu in bi potreboval nekaj hitrih odgovorov, oziroma nasvetov. Trenutno sem na delu v Italiji, kjer sem najel hišo. Po pogodbi mi je lastnik dolžan priskrbeti priključek za sprejem TV programov. Lastnik me sprašuje glede SAT TV, kam naj bo obrnjen sprejemnik (verjetno na kateri satelit itd). Do sedaj nisem nikoli uporabljal SAT povezave za sprejem TV programov, zato nimam pojma in sploh ne vem, kaj naj mu odgovorim. Ker se nimam časa podrobno poglabljat v zadevo vas prosim če mi lahko svetujete glede:
- moja želja je, da lahko spremljam tudi SLO programe, ki so dostopni preko satelita.
- Kam naj bo antena obrnjena (ponuja mi ASTRA ali HOTBIRD)
- Kako je s plačili (ali v EU obstajajo kakšne enotne tarife, ali me lahko olupijo kolikor hočejo). Kaj je še sprejemljiva cena za določeno število programov. (mimogrede TV ravno nimam časa preveč gledati, rad pa pogledam naše športnike).
- Kontakt z dobaviteljem mi še niso omogočili, želel pa bi biti že v naprej, vsaj delno, seznanjen o tem kar me bodo vprašali.
- Mislim da, plačljivih programov ne potrebujem, dobrodošli pa so Discovery, National Geographic, Animal Planet,History (ne vem kam spadajo našteti)
- Koliko bi "približno" mesečno lahko plačeval za paket, ki bi vseboval tudi zgornje programe. Ali so SLO programi tudi plačljivi? Koliko se za tak paket plača v Sloveniji.

Že v naprej se vam zahvaljujem za vsakršno informacijo.
Lep pozdrav
Brane

stb ::

viknet ::

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

slovenski tv programi v Avstriji (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
517271 (5652) diler515
»

TV Tunerji - Kako naj se odločim?

Oddelek: Zvok in slika
303498 (2931) zzan
»

Total TV

294582 (4582) BlackHole
»

Satelitska tv

2012864 (12150) Tody
»

satelitski programi in sprejemniki (strani: 1 2 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
7215919 (14251) BlackHole

Več podobnih tem