» »

Ureditev sobe

Ureditev sobe

Free Bird ::

V roku pol leta si nameravam urediti sobo oz. sobi (na voljo imam dve, malo manjši). V manjši sem razmišljal, da bi imel posteljo, omaro in še kak kos pohištva, v drugi pa kavč, televizjo z malo večjo diagonalo, računalnik in vse potrebno za faks, učenje itd. Ker sem velik fan metala in znanosti (predvsem fizika, kvantna malenkost bolj kot klasična) sem razmišljal, da bi si nekako uredil 'spalnico' v stilu heavy metala (HWOBHM), 'dnevno sobo' pa v bolj znansvenem stilu. V spalnici bi dal na zid kako nalepko Maidnov, Sabbathov, Dia; za dnevno sobo pa še ravno nimam idej. Kaj pravite, kako se vam zdi? Ima mogoče kdo kak predlog ali nasvete (barve, pohištvo, druga oprema itd.)?
LP

black ice ::

HWOBHM ne obstaja. Si prepričan, da veš kaj pomenijo kratice? Verjetno misliš New Wave of British Heavy Metal (NWOBHM).
Veliko solidnih posterjev najdeš recimo na allposters.de.

Seveda vem kaj pomenijo kratice, drugače ne bi napisal :) čeprav ne razumam kaj si ti zgoraj mislil. Hvala za link bom malo pogledal. Drugače pa iščem bolj tiste nalepke za na zid, kot posterje.

Free Bird je izjavil:

Ker sem velik fan metala in znanosti (predvsem fizika, kvantna malenkost bolj kot klasična) sem razmišljal, da bi si nekako uredil 'spalnico' v stilu heavy metala (HWOBHM)

Na to sem ciljal.

Klik

Ne, ne o čem takem sploh nisem razmišljal hehe :D

Kaj ima potem tvoje opremljanje sobe skupnega s heavy metalom? Razen parih nalepk?
Urediš po svojem okusu, delati celo znanost iz tega je odveč.

No, ravno zato sem si želel kak predlog, toliko, da bi bilo malo pridiha, v neke skrajnosti ne želim no.

francek1 ::

Imaš pa težke probleme....
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

Predvsem sem pričakoval kaj glede pohištva, tal (laminat verjetno), luči (najraje bi led), barve, ker sam ravno nisem umetniški tip, nimam pretiranega smisla za ustvarjajnje takih zadev.

dzinks63 ::

Čekiraj po netu, idej malo morje:
light_vintage
bedroom
posterji
living room
reception room
...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»