Forum » Sedem umetnosti » Iščem dober rock, metal - predlogi
Iščem dober rock, metal - predlogi
AlphaOne ::
Malo mi je zmanjkalo idej, pa iščem predloge, če boste kaj svetovali. Kaj od rocka, lahko tudi metal, pač da je huda muska, da bobni žgejo udarne spremljevalne kitarske rife in kakšen hud solo na štromarci tudi ne sme manjkat. Pač da rečeš, ta komad je pa sick. Upam da veste kaj mislim. Kaj manj znanega... po možnosti, če se vam da, prilepite youtube link do komada benda. Sem odprt za predloge!
Hvala že vnaprej!
Hvala že vnaprej!
- spremenilo: AlphaOne ()
Nikec3 ::
Mene zanima če danes obstaja kakšen kvaliteten heavy metal? Pa mislim res heavy metal, ne neke hardcore, death metal in ne vem kake vse verzije.
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"
black ice ::
Večina NWOBHM bendov je še vedno aktivna.
Več info najdeš na metal-archives.com
OP: Ne vem kakšno je tvoje poznavanje te scene.
Več info najdeš na metal-archives.com
OP: Ne vem kakšno je tvoje poznavanje te scene.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: black ice ()
energetik ::
Malo mi je zmanjkalo idej, pa iščem predloge, če boste kaj svetovali. Kaj od rocka, lahko tudi metal, pač da je huda muska, da bobni žgejo udarne spremljevalne kitarske rife in kakšen hud solo na štromarci tudi ne sme manjkat. Pač da rečeš, ta komad je pa sick. Upam da veste kaj mislim. Kaj manj znanega... po možnosti, če se vam da, prilepite youtube link do komada benda. Sem odprt za predloge!Ne da se mi zdej glih Youtube linkov iskat, ampak ene par, k se jih na hitr spomnim:
Hvala že vnaprej!
Wintersun
Equilibrium
Amon Amarth
Vintersorg
Finntroll
Týr
Eluveitie
Ensiferum
...
Evo, ena huda zbirka solotov, maš tudi napisan iz katerih komadov:
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: energetik ()
Outcast ::
Ravno sem hotel omeniti Godsmack-e!:D
Čeprav niso ravno moja ciljna grupa, sedejo sem ter tja....mogoče bi omenil še:
- Ugly Kid Joe (niso samo 'Everything About You'; majo zuni nov LP, mislim da po 15 letih)
- Volbeat
- Snot
- Stone Sour (prva plata!)
- Sevendust
Čeprav niso ravno moja ciljna grupa, sedejo sem ter tja....mogoče bi omenil še:
- Ugly Kid Joe (niso samo 'Everything About You'; majo zuni nov LP, mislim da po 15 letih)
- Volbeat
- Snot
- Stone Sour (prva plata!)
- Sevendust
AlphaOne ::
THANK YA ALL!!
Venom, sound's good. Sicer sem pa just rediscover Pantero.
Prvi komad albuma je vsak oldschool hardcore gamer, ki da kaj nase, nekje že slišal
Venom, sound's good. Sicer sem pa just rediscover Pantero.
Prvi komad albuma je vsak oldschool hardcore gamer, ki da kaj nase, nekje že slišal
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AlphaOne ()
Outcast ::
Pantera je res šus v galvo, fan od plate 'Cowboys From Hell'!!!
\m/
Obvezno prečekiri 'Official Live: 101 Proof', če še nisi...
Drugače bi pa mogoče še omenil band 'Rebel Meets Rebel', ki je nekako mešanica country-metala (na vokalu je David Allan Coe) in je zadnji album Dimebaga, že zaradi tega ga je vredno poslušati!
\m/
Obvezno prečekiri 'Official Live: 101 Proof', če še nisi...
Drugače bi pa mogoče še omenil band 'Rebel Meets Rebel', ki je nekako mešanica country-metala (na vokalu je David Allan Coe) in je zadnji album Dimebaga, že zaradi tega ga je vredno poslušati!
Free Bird ::
Children of Bodom (COB) igrajo melodični death metal, zelo poslušljivo, priporočam.
Tudi Amon Amarth igrajo melodični death metal, vredno ogleda.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Free Bird ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trenutno poslušam (strani: 1 2 3 4 … 107 108 109 110 )Oddelek: Sedem umetnosti | 557263 (265) | TucoX |
» | Hard rock / metal / heavy metal bendi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 41327 (34810) | Nissan_GTR |
» | Katero muziko poslušate? (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 12298 (8604) | AmokRun |
» | Thrash / Industrial metal bendiOddelek: Sedem umetnosti | 2028 (1892) | Mesar |
» | Simfonični orkester + metalOddelek: Sedem umetnosti | 5062 (3361) | GrimReaper |