Forum » Programska oprema » Android predvajalnik glasbe
Android predvajalnik glasbe
lovro535 ::
Zanima me kateri program priporočate oz ga uporabljte za predvajanje glasbe na android tablicah ali telefonih ker vsi ki sem jih s testiral do zdaj niso bili vredu rad bi da je čim bolj podobno stock android playerjem ker moja tablica nima music playerja
Mavrik ::
Zanima me kateri program priporočate oz ga uporabljte za predvajanje glasbe na android tablicah ali telefonih ker vsi ki sem jih s testiral do zdaj niso bili vredu rad bi da je čim bolj podobno stock android playerjem ker moja tablica nima music playerja
Google Play Music je default player od nekje 4.1 ali 4.2+ in je na voljo na Play Storeu.
The truth is rarely pure and never simple.
lovro535 ::
a obstaja tudi power amp free al je samo zakupit drugace pa google play music mi ni glih neki vsec
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lovro535 ()
Greg91 ::
Poweramp ne obstaja free. Imaš pa trial verzijo, tako da lahko preizkusiš, če ti sploh ustreza.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Android - katere aplikacije (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 880079 (2764) | BorutK-73 |
» | Vrača se WinAmp (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 23686 (5981) | zavajon |
» | iTunes zacetniske tegobe, ali bi jailbreakOddelek: Mobilne tehnologije | 6392 (5072) | next3steps |
» | Kateri program uporabljate za poslušanje glasbe? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13849 (9420) | Olórin |
» | OTG kabel ne zazna nobene napra ve pomoč!!!Oddelek: Mobilne tehnologije | 654 (589) | hojnikb |