Forum » Mobilne tehnologije » Težave z zaslonom in Mini HDMI na tablici
Težave z zaslonom in Mini HDMI na tablici
Osprey ::
Imam težavo s tablico, in sicer z backlightom na zaslonu (gre za Hyundai T10). Ta se občasno noče vključiti. Nekaj časa je bilo tako, da čez dan ni delal backlight, zvečer je pričel delati. Po factory resetu je nekaj časa bilo v redu, sedaj pa se je zopet zgodilo, s tem da sedaj se več ne vključi sploh. Verjetno mi ni treba razlagati, da brez backlighta uporaba ni mogoča. Celo factory reset je skoraj nemogoče narediti. Prišel sem na idejo, da bi tablico povezal s TV preko mini HDMI izhoda in si s tem pomagal. Zanima me, kako je s temi HDMI izhodi na tablicah. Bo dovolj, da nabavim kabel, ga samo priključim in na TV-ju samodejno dobim sliko zaslona ne da bi moral karkoli tipkati ali nastavljati v sistemu (kar je nemogoče, ker ne vidim slike)?
Mavrik ::
Odvisno od OS-a, Nexus 10 recimo avtomatično preklopi in ni treba nič nastavljati.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Namestitev zaščitnega stekla na mobitelOddelek: Loža | 5229 (3590) | Anonimnež |
» | FulHD TV kot monitorOddelek: Strojna oprema | 3965 (1715) | Silck |
» | nadgradnja računalnika (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 14884 (11482) | Kaj |
» | Samsung predstavil novo linijo naprav za Windows (Phone) 8 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 22024 (16888) | CaqKa |
» | Amazon Kindle (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 7161 (5814) | JayKay |