Forum » Strojna oprema » Pomoč pri plošči
Pomoč pri plošči
SkIDiver ::
Torej na mojem servisu™ se je znašu PC, ki je bil kupljen v Mlacomu. Zadeva je stara saj vsebuje ploščo AT formata, ki podpira celeron, ter pentium 2 procesorje. Več nisem sprobal. No na njej je šel v večna lovišča P2 300MHz (menda naj bi bil P2). No zadeva je taka da sem sedaj nasadil gor p2 266 MHz in zadeva dela z eno izjemo. Treba je nastavt jumerje na plati in ni nobene sheme nikjer. Plata pa premore IR konektor in AGP vodilo. Zadeva deluje genau OK samo nima nobene sheme na sami plati za nastavitev. Ima pa oznako 6LX2/6EX2 VER: 1.1 in domnevam, da gre za Lucky Star plato. Poskusu sem na njihovi strani vendar je stran nedosegljiva. Tako, da če ima kdo mogoče kj podobnega na zaprašenem podstrešju al pa ve kj ali kakorkoli drugega za v pomoč naj torej pride z besedo na dan.
Duhec ::
Hm. Bomo probal v biosu. Sam prej morm dobit konverter iz PS2 na DIN za tipkovnico. Kolk to udar po žepu?
Baja ::
Da ne bom odpiral nove teme.
Imam eno starejšo plato, ki je "malo" čudna. Ko štekam mašino v 220, se takoj zažene, vendar samo ventilatorji, mašina se ne zboota. A se komu sanja, kaj bi lahko blo narobe?
Imam eno starejšo plato, ki je "malo" čudna. Ko štekam mašino v 220, se takoj zažene, vendar samo ventilatorji, mašina se ne zboota. A se komu sanja, kaj bi lahko blo narobe?
Baja to je blo isto pr tej plošči. Vsi serviserji so jo obsodil, da je plošča crklna. Jz sm zamenu procesor in dela naprej. Zameni procesor pa bo.
Baja ::
Malo me moti edino to, da proc na drugi plati dela BP. Bom vseeno probal naslednji vikend, pa pol poročam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Indukcijska plošča (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 29778 (21627) | mat xxl |
» | prižge se samo ventilator na procesorjuOddelek: Pomoč in nasveti | 821 (717) | Gapi |
» | Ventilator na procu trzne - BIOS pa se zažene, a ne do koncaOddelek: Pomoč in nasveti | 1595 (1310) | Azrael |
» | Tualatin Upgrade Adapter nasel v ZG!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 11437 (7775) | Spajky |
» | Obvestilo za vse lastnike NF7-S 2.0 in mogoce starejsih (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5784 (4031) | Clemento |