Forum » Pomoč in nasveti » prižge se samo ventilator na procesorju
prižge se samo ventilator na procesorju
alkoo ::
prosim za eno hitro pomoč!
v eno staro kišto sem dodal en 20 giga disk (je bil že enkrat prej notri in je delal). torej disk na primary master, na secondary pa 1.2 giga master disk in slave cd-rom. ničesar drugega nisem prestavljal ali kaj podobnega in naenkrat pc ne deluje več.
prižge se samo ventilator na procesorju (njegova rebra so hladna :s ), gori lučka na cd-romu in lučka za disk. vse ostalo miruje in tudi nič ne piska.
kaj je narobe?!
v eno staro kišto sem dodal en 20 giga disk (je bil že enkrat prej notri in je delal). torej disk na primary master, na secondary pa 1.2 giga master disk in slave cd-rom. ničesar drugega nisem prestavljal ali kaj podobnega in naenkrat pc ne deluje več.
prižge se samo ventilator na procesorju (njegova rebra so hladna :s ), gori lučka na cd-romu in lučka za disk. vse ostalo miruje in tudi nič ne piska.
kaj je narobe?!
j0ker ::
provi vzet baterijo od biosa vn za 2 minuti pa provi...
najverjetneje ne bo delalo, ma provat ni greh
najverjetneje ne bo delalo, ma provat ni greh
ugotovil sem, da sistem ne dela če priklopim kaj na secondary channel.
na primary dela pa vse normalno.
meni ni nič več jasno...
ima kdo kak predlog?
na primary dela pa vse normalno.
meni ni nič več jasno...
ima kdo kak predlog?
ja sedaj sem dal vse na primary in dela.
nekaj me še zanima. plošča ima priključek za usb (2x5 pinski) zato sem nanj priključil kabel, da ima sedaj 2 usb porta. problem pa je ta, da skoraj nobena naprava na usb ne deluje. poskusil sem usb miško, fotoaparat in usb player in samo slednji deluje.
ima kdo kakšno idejo kaj bi to bilo?
plošča je lucky star 6lx2
LP
nekaj me še zanima. plošča ima priključek za usb (2x5 pinski) zato sem nanj priključil kabel, da ima sedaj 2 usb porta. problem pa je ta, da skoraj nobena naprava na usb ne deluje. poskusil sem usb miško, fotoaparat in usb player in samo slednji deluje.
ima kdo kakšno idejo kaj bi to bilo?
plošča je lucky star 6lx2
LP
Gapi ::
mislm da si z imenom plate vse povedal. Ne hec. Lahko da kabli niso ravno po pravilih zvezani in ti zato usb naprave ne delajo. Lahko da ta bracket ni glih za to plato in je razporeditev pinov napačna. Lahko je pa kej z plato narobe. Lahko je marsikaj. Vem da usb porti vedno prov pridejo a rešitve zate ne poznam ker ne vem kak materjal imaš v rokah.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priključitev dodatnega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1068 (899) | Gapi |
» | Rack bi naj zbil UDMA?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1585 (1324) | Sodom |
» | Pioneer 105S problemOddelek: Zvok in slika | 1031 (872) | benzoo |
» | Povezava DVD in CD-RWOddelek: Pomoč in nasveti | 2200 (2122) | Matty |
» | Priklop pečiceOddelek: Strojna oprema | 2458 (2333) | Loki |