Forum » Pomoč in nasveti » Kartuse inkjet Epson?
Kartuse inkjet Epson?
Picero ::
Imam Epsonov inkjet tiskalnik Stylus Photo R360, za katerega sem do sedaj kupoval drage originalne kartuše (60 EUR za komplet kartuš), sedaj pa razmišljam da bi prešel na kakšne kompatibilne. Zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje glede kompatibilnosti z originalnimi in kako je z barvno korektnostjo oz. ce kdo ve, za kaksnega prodajalca ali znamko, ki uporablja cimbolj podobno tinto kot originalni.
Dobrodosle tudi izkusnje vseh, ki uporabljate neoriginalne tinte.
Dobrodosle tudi izkusnje vseh, ki uporabljate neoriginalne tinte.
s1m0n ::
Imam že 4 leta tiskalnik z enakimi kartušami, kot tale R360 in zaenkrat nisem naletel na kartuše, ki bi se primerjale z originalnimi, no res, da večinoma tiskam fotografije. Kar se neoriginalnih tiče so vsaj z moj model vse šrot! Mogoče prav zaradi tega ker se pri meni barva preteka po cevkah, do glave in prihaja ob večji ne uporabi do posušene barve v teh cevkah kar se še pri originalih ni zgodilo. Drugače, če imaš kakšno možnost pogledaš kakšne sisteme za ponovne polnitve, ki imajo večje količine barve.
ST-777 ::
Za moj Canon Pixma IP 4700 stane kompatibilna kartuša ezPrint (kapaciteta: 13 ml) 4,27 €, originalna Canon (kapaciteta: 9 ml) pa 11,90 €.
S kartušami ezPrint (ki imajo tudi čip in v programu pravilno pokažejo koliko barve je porabljene) sem zelo zadovoljen, ne vidim razlike v tisku med kompatibilno in originalno kartušo.
Kartuša ezPrint za Canon:
http://www.printink.si/kartusa-ezprint-...
@Picero, morda ima printink.si kompatibilno kartušo tudi za tvoj tiskalnik.
S kartušami ezPrint (ki imajo tudi čip in v programu pravilno pokažejo koliko barve je porabljene) sem zelo zadovoljen, ne vidim razlike v tisku med kompatibilno in originalno kartušo.
Kartuša ezPrint za Canon:
http://www.printink.si/kartusa-ezprint-...
@Picero, morda ima printink.si kompatibilno kartušo tudi za tvoj tiskalnik.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neoriginal kartuše ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 9119 (1905) | Nikonja |
» | Kateri tiskalnik -> pogoj: najcenejše kartuše (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 30882 (20152) | bobby |
» | Kaj kupiti: multifunkcijska naprava (barvna, brizgalna) - dobra za polnjenje kartušOddelek: Kaj kupiti | 2970 (2797) | cegu |
» | Pomoč pri nakupu tiskalnikaOddelek: Kaj kupiti | 2006 (1849) | gojka |
» | Nakup mf tiskalnika - HP C6280 ali Canon MP610?Oddelek: Kaj kupiti | 3903 (3332) | 1309976 |