Forum » Pomoč in nasveti » Prenova spletne strani - joomla ali wordpress
Prenova spletne strani - joomla ali wordpress
XsenO ::
Prenavljam spletno stran naše firme (edini, ki pozna kaj o htmlju) tako, da sem razmišlajav na prehod na kakšnega od CMSjev kot sta Joomla in Wordpress ali pa kakšna druga varianta.
Kaj bi mi priporočili, ker gledam predvsem v enostavnost implementacije in uporabe za navadne uporabnike.
Hvala za nasvete
Kaj bi mi priporočili, ker gledam predvsem v enostavnost implementacije in uporabe za navadne uporabnike.
Hvala za nasvete
1 + 1 = 1
dellon ::
Če izbiraš med Joomlo in Wordpress ti priporočam raje Wordpress.
Predvidevam da več kot statične strai + novice nimate bo to več kot dovolj. Pa še konfiguracija za te potrebe bo enostavna
Predvidevam da več kot statične strai + novice nimate bo to več kot dovolj. Pa še konfiguracija za te potrebe bo enostavna
XsenO ::
V bistvu gre za prodajni katalog, splošni podatki in nove ponudbe.
Trenurna stran, ki jo mislim "prenest" : www.team-commerce.si
Trenurna stran, ki jo mislim "prenest" : www.team-commerce.si
1 + 1 = 1
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov vrhunec digitalne transformacije v slovenskem zdravstvu: do podatkov zdravstveneg (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 46348 (32705) | SeMiNeSanja |
» | Custom CMSOddelek: Pomoč in nasveti | 1684 (1367) | jurijcvikl |
» | Problem z comment spammerjiOddelek: Izdelava spletišč | 2446 (2035) | opeter |
» | Pomoč pri izdelavi programa oz skripteOddelek: Izdelava spletišč | 1001 (814) | lufy |
» | Kateri CMS uporabljate ??Oddelek: Izdelava spletišč | 8119 (7356) | lexios |