Forum » Igre » TheStanleyParable
TheStanleyParable
cs_yolo ::
Pozdravljeni..
Torej.. s to težavo se ukvarjam že več ur in mi gre zelo na živce. Imam inštalirano igro thestanleyparable in ko jo odprem se mi v 2 sekundah nazaj zapre. Gledal sem za rešitve na internetu vendar skoraj nič ne piše. Res bi rad igral to igro vendar mi ne dela. Poizkusil sem ze 2 verziji igre - SKIDROW verzijo in FOXY GAMES verzijo. Pri obeh sem imel enako težavo. Če kdo ve v čem je težava naj mi prosim pove!!!
LP
Torej.. s to težavo se ukvarjam že več ur in mi gre zelo na živce. Imam inštalirano igro thestanleyparable in ko jo odprem se mi v 2 sekundah nazaj zapre. Gledal sem za rešitve na internetu vendar skoraj nič ne piše. Res bi rad igral to igro vendar mi ne dela. Poizkusil sem ze 2 verziji igre - SKIDROW verzijo in FOXY GAMES verzijo. Pri obeh sem imel enako težavo. Če kdo ve v čem je težava naj mi prosim pove!!!
LP
- zaklenil: Mavrik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 - COD2 Multiplayer problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2880 (2040) | xrotek |
» | PSP-3004Oddelek: Konzole | 2576 (2359) | levstek |
» | GTX 560Ti "No signal" črn zaslon...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2822 (2444) | TOP |
» | Prehod na Windows 7Oddelek: Operacijski sistemi | 2272 (1768) | Damilko |
» | Ubisoftov DRM že razbit (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 19461 (16562) | St235 |