» »

Windows 7 - COD2 Multiplayer problem

Windows 7 - COD2 Multiplayer problem

Dahakka ::

Lep pozdrav vsem skupaj,
sem nov uporabnik našega foruma in sem naletel na tole težavo in se obračam na vas, če je mogoče tukaj kdo, ki bi mi lahko kako pomagal.

Imam problem, ki me pesti odkar sem si nadgradil operacijski sistem iz windows xp na windows 7 in sicer mi ne dela multiplayer. Tukaj vam pišem predvsem zato, ker sem že iskal po internetu dalj časa, vendar nisem ničesar našel, kar bi rešilo moj problem oziroma nisem našel nobenih ljudi, katere bi pestili podobni problemi.

Ko sem prešel na windows 7 nisem imel problemov s tem, sicer pa uporabljam x64 verzijo operacijskega sistema, vsa programska oprema je originalna in licenčna. Prav tako cod2 in imam sicer malo čudno napako in sicer velikokrat sem že na novo intalirou cod2, ker sem mislil, da bo tako mogoče težava rešena, vendar ko insraliam igro in grem multiplayer, dobim napako ki pravi: Cod2mp_s.exe ne deluje več, Windows išče rešitve za težavo.

igro sem tudi updajtov na 1.3 in zadeva je bila ista. Prav tako sem tudi updajtov vse gonilnike in imam vse najnovejše.

Zanima me, če mogoče kdo kaj ve, kako rešiti problem, da bo igra delovala normalno, saj hecno pri vsem tem pa je, da singleplayer dela normalno, multiplayer pa ne, ker se aplikacija izjalovi.

Instaliral sem si tudi patch 1.3 iz njihove uradne strani, bil je 100% 1.3 verzija, vendar ko pridem v igro mi piše spodaj v spodnjem desnem kotu, da je verzija igre 1.2. kako je to mogoče??? Če pa grem pod nadzorno ploščo, pa odstrani programe, pa piše da je verzija cod2 1.3, ter na failu cod2mp_s.exe je tudi verzija 1.3. Gre mogoče samo za napako z verzijo?
Sicer to piše na singleplayerju, ker multiplayerja ne morem pognati, dobim napako. verzija v igri:
link
napaka, ki mi jo javi event viever na računalniku, oz njen shranjen log:
link2

in še tekstovna:
Napačno ime programa: cod2mp_s.exe, različica: 0.0.0.0, časovni žig: 0x4456a34f
Napačno ime modula: cod2mp_s.exe, različica: 0.0.0.0, časovni žig: 0x4456a34f
Koda izjeme: 0xc0000005
Napačen odmik: 0x0017fb02
Napačen id procesa: 0x938
Napačen začetni čas programa: 0x01caeaf70fba181a
Napačna programska pot: C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2\cod2mp_s.exe
Napačna pot modula: C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 2\cod2mp_s.exe
Id poročila: 50411869-56ea-11df-aa6f-001966dd4dc2

Močno upam, da mi boste lahko pomagali pri moji težavi. Želim vam lep dan še naprej!
Miha

blaz87 ::

Konfiguracija računalnika? Predvsem matična in zvočna?

Sem imel enak problem, pa so mi svetovali da naj vključim slušalke ali pa mikrofon saj nevem več, pa je stvar kar začela čudežno delati.

Baje je neki bug, v driverjih od zvočne.

Dahakka ::

aha saj res,
imam intel dualcore 2.6 MhZ
matična asus, nevem točno katera,
4gb rama
grafična Nvidia 9500gt 1gb rama
5.1 sistem zvočnikov.

To napako sem tudi zasledil, da če imaš 5.1 sistem zvočnikov, da vklopiš mic v komp, pa ti čudežno začne delati, vendar meni še vedno ne dela :S Updajtov sem vse driverje pa še vedno nič :S

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dahakka ()

Dejan5 ::

Pri meni računalnik zamrzne in ga rabim izklopit. Če veste kaj bi blo narobe, mi povejte, vse sem poizkusil.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dzinks63 ()

dzinks63 ::

Podaj čimveč informacij o svojem računalniku, hardware, OS, kje in kdaj ti računalnik zmrzuje? In ti bodo pomagali.

Xserces ::

Dejan5 je izjavil:

Pri meni računalnik zamrzne in ga rabim izklopit. Če veste kaj bi blo narobe, mi povejte, vse sem poizkusil.

dejan če imaš win7 probaj compatibility naštimat na XP sp3. Desni klik, properties, compatibility.
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|

Dober dan ::

V katerem jeziku imaš operacijski sistem? Problem je v tem, da moraš iti na nadzorno ploščo in dvokliknit na ikono Sound (zvok). Nato klikneš na zavihek recording (snemanje) in v okvirčku klikneš na desni gumb na miški in izbereš funkcijo show disconectet devices (Prikaže izključene naprave, nekaj takega). Nato se ti prikaže v okvirčku kartica, poleg katere ti piše Stereo mix. Klikni z desnim gumbom na to kartico in izberi Enabke oz. vključi. Težava naj bi izginla.

xrotek ::

hahahaha ''Dober dan'' ..res deluje, kok sm biu presenečen, namreč isti problem sem imel in nevem kolikokrat reinstaliral igrico, in potem poskusim tvoj predlog, kar se mi je zdel smešen haha mislim da sm ti hvaležen.
Lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Call of Duty 2 -multiplayer način ne dela

Oddelek: Igre
73967 (1545) xrotek

COD2 se mi stalno obesa!

101892 (1021) ahac
»

problemi z ORIGINALNIM san andreasom (windows 7)

71423 (1322) GabrieLeo

Call of Duty 2 MultyPlayer

375835 (4038) Rotaidal
»

COD2 set dedicated 2

63325 (3180) Mr.B

Več podobnih tem