Forum » Na cesti » piaggio ciao led 12v
piaggio ciao led 12v
heero ::
pozdravljeni
mi rabi pomoc pri sestavljanju led diode bi montiral na moped piaggio ciao 12v ker elektrika niha bi rabil regulator samo nevem kasen?
diode bele te te te
katere so dovolj svetle da nebi dal katere prevec svetle da nebi koga zaslepil
to bo v original zarometu (skatlici) 5 bi dal spodaj in usmeril v tla drugih 5 dal ravno da sluzi kot dolga luc in na stikalo I II 0 preklop med lucmi
ni toliko vazno da mocno sveti ampak kot luc po temi da me policija ne ustavi
ce je mozno kaksen link regulatorja z ic elektronika
kaj predlagate?
hvala
mi rabi pomoc pri sestavljanju led diode bi montiral na moped piaggio ciao 12v ker elektrika niha bi rabil regulator samo nevem kasen?
diode bele te te te
katere so dovolj svetle da nebi dal katere prevec svetle da nebi koga zaslepil
to bo v original zarometu (skatlici) 5 bi dal spodaj in usmeril v tla drugih 5 dal ravno da sluzi kot dolga luc in na stikalo I II 0 preklop med lucmi
ni toliko vazno da mocno sveti ampak kot luc po temi da me policija ne ustavi
ce je mozno kaksen link regulatorja z ic elektronika
kaj predlagate?
hvala
sem se ze pozanimal za to mi rabi samo pomoc pri vezavi
kaj nobeden neve??
kaj nobeden neve??
Zgodovina sprememb…
- spremenil: heero ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšen upor potrebujem, da znižam voltažo (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 12192 (11772) | einstein :P |
» | pomoč pri izdelavi LED svetilaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3699 (3486) | HyperGL |
» | Knight rider led (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 15962 (10753) | T0RN4D0 |
» | LED diode na skuterjuOddelek: Na cesti | 5842 (5154) | Sadida |
» | Kako pretvoriti enosmerni tok iz 24 v 20voltovOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2354 (2086) | kajkaj |