Forum » Strojna oprema » Prenosnik acer v5-573g kar nehal delovati....
Prenosnik acer v5-573g kar nehal delovati....
Rainbow Dash ::
Torej... Uporajam ta prenosnik.. Vse dela, ga pustim da laufa pa grem spat prejle, in pridem zdle mimo, (prenosnik je sel v stanje spanja), in ga prenudim pa se mal posveti ekran pa se ugasne pa ga nemorem vec zbuditi... Probal sem brez napajalnega kabla, isto... Any ideas?
- poskusil klonirati: Rainbow Dash ()
Nic... Niti elran ne naredi nicesar niti se pucke ne prizgejo... Niti pucka za napajanje
evo dela spet... sm razstavu, pa formatiru disk v drugem ralčunalniku, pa dam skupi spet pa sm se mal bolj zategnu šraufe in stvar spet dela o.o
sej se mi je zdelo da je bil prej malo bolj labav knof za on.. no kkr kol.. aja pa se to... vijakov nisem imel ospodi notri, ker jutri dobim ssd pa se mi ni ljubilo šraufat vsega... mogoče kj od tega krivo...
Bizkit45 ::
a mi lastnik tega laptopa pove ali mu slučajno kaj ventilator ruži? baje da so dost slabe ocene glede teh ventilatorjev?! ali ima še kdo od vas problem ali ne? šlo naj bi pa za desni ventilator, ki je lociran pod numpad gumbi. tnx. lp
Bizkit45 ::
levi usb mi ne deluje..ima kdo kakšno idejo? sicer daje štrom, ampak zazna pa nobene naprave.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AMD Driver BSOD nonstop (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7006 (5786) | Janac |
» | ATI AGP ne zažene sistema (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3642 (2901) | boset |
» | ATI RadeOn 4870 HD Sapphire Ventilator (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7664 (6219) | M-XXXX |
» | Težave s povezavo (SIOL)Oddelek: Omrežja in internet | 1281 (1055) | crazy kure |
» | Bios butasta plata, pomoč dobrodošla -> potrebnaOddelek: Pomoč in nasveti | 953 (857) | AngelOfDeath |