Forum » Pomoč in nasveti » Miška freezne za par sekund
Miška freezne za par sekund
RatedR ::
Lp, imam problem z računalniško miško, sicer se mi sama od sebe odklopi in nazaj vklopi na vsake 10 sekund, za okrog 3-5 sekund.
Sliši se tudi zvok, ko odklopiš usb napravo, kabel ni prekratek, konektor in porti so vredu in čisti.
Driverji, bios, sistem so posodobljeni,
Slika kaže, da se naprave nemore sama odklopit da bi varčeval z energijo.
Edino zanimivo kar sem opazil, da se težava ponovi pogosteje če miško dvignem od podlage za 1-2cm, položim nazaj, se odklopi in vklopi(?).
Hvala za pomoč.
Sliši se tudi zvok, ko odklopiš usb napravo, kabel ni prekratek, konektor in porti so vredu in čisti.
Driverji, bios, sistem so posodobljeni,
Slika kaže, da se naprave nemore sama odklopit da bi varčeval z energijo.
Edino zanimivo kar sem opazil, da se težava ponovi pogosteje če miško dvignem od podlage za 1-2cm, položim nazaj, se odklopi in vklopi(?).
Hvala za pomoč.
RatedR ::
Janac ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera miška? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 69098 (7798) | yayo |
» | Baterija na prenosniku se ne polniOddelek: Pomoč in nasveti | 6807 (4468) | ziciko |
» | Gaming setup za 1200 eur (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12609 (9875) | m0LN4r |
» | Ranljivost v Chromu omogoča prisluškovanje uporabniku prek mikrofonaOddelek: Novice / Varnost | 14499 (11597) | imagodei |
» | Pomoč na daljavoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2651 (2330) | Gregor P |